Konya'da Tütüneker gitti, Bakkal geldi, golcü Gekas şehri terk etti

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor'dan alınan 3-2'lik yenilginin ardından görevi bırakan teknik direktör Uğur Tütüneker'in kararı takımı karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Konya'da Tütüneker gitti, Bakkal geldi, golcü Gekas şehri terk etti

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kardemir Karabükspor'dan alınan 3-2'lik yenilginin ardından görevi bırakan teknik direktör Uğur Tütüneker'in kararı takımı karıştırdı. Torku Konyaspor yönetiminin Uğur Tütüneker'in yerine Mesut Bakkal'ı göreve getirdiğini açıklaması golcü futbolcu Theofanis Gekas'ın şehri terk etmesine neden oldu.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, görüşmeler sonucu tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile prensip anlaşmasına vardıklarını belirtti. Açıklamada ayrıca Öten, Mesut Bakkal ile yarın resmi sözleşme imzalanacağını da ifade etti. Bu gelişmelerin ardından Torku Konyaspor'un golcüsü Theofanis Gekas'ın Konya şehrini terk ettiği iddia edildi.

BAKKAL VE GEKAS KAVGALIYDI

Daha önce Kardemir Karabükspor'un teknik direktörlüğünü yapan Mesut Bakkal, o dönem Akhisar Belediye'de forma giyen Gekas için, oynanan bir maç sonrasında, "O ukalanın teki. Ben Gekas diye birini tanımıyorum. Böyle adamlara bu ülkede forma verilmemeli." diyerek tepki zgöstermişti.

Yunan golcü ise teknik direktör Mesut Bakkal'ın kendisi hakkında sakat dedikodusu çıkarttığını ve Beşiktaş'a transferini engellediğini iddia ederek, "Sakat olsam, EURO 2012’de oynayamazdım. Bunu söyleyen, adam değildir." demişti.

Mesut Bakkal'ın yarın imza atmasının ardından, Torku Konyaspor ile sözleşmesi devam eden ve şehri terk eden Gekas ile ilgili nasıl bir yol izleneceği de merak konusu oldu. Gekas'ın yakın çevresine, "Mesut Bakkal'ın olduğu bir takımda oynamam mümkün değil. Zaten sezonun ilk yarısı da bitiyor. Ara transfer döneminde kulüp yönetimiyle görüşüp yollarımı ayıracağım." dediği iddia ediliyor.
CİHAN

Yorumlar