Kolombiya'da gözler Brezilya maçına çevrildi

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda 2. tur maçları bugün oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak ve çeyrek finale kalacak son iki takım da belli olacak. İkinci tur ilk maçları sonrasında çeyrek final vizesi alan ikinci takım olan Kolombiya'da ise...

Google Haberlere Abone ol
Kolombiya'da gözler Brezilya maçına çevrildi

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda 2. tur maçları bugün oynanacak iki karşılaşma ile tamamlanacak ve çeyrek finale kalacak son iki takım da belli olacak. İkinci tur ilk maçları sonrasında çeyrek final vizesi alan ikinci takım olan Kolombiya'da ise gözler çeyrek finaldeki Brezilya maçına çevrildi.

Dünya Kupası'na C Grubu'nda Yunanistan, Fildişi Sahili ve Japonya ile verdiği mücadele ile başlayan ve topladığı 9 puanla grup lideri olarak 2. tura geçen Kolombiya, ev sahibi Brezilya'yı da geçerek yarı finali hedefliyor.

Kupanın 2. tur maçında D Grubu'nu 6 puanla ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura çıkan Uruguay'la karşıkarşıya gelen Kolombiya rakibini 2-0 mağlup ederek çeyrek finale kalmıştı. Gözünü yarı finale diken Kolombiya, 4 Temmuz Cuma günü TSİ 23.00'te ev Brezilya ile Fortaleza şehrindeki Castelao Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kolombiya teknik direktörü José Pekerman yönetiminde yapılan antrenman öncesinde saha ortasında kısa bir toplantı yapılırken, oyuncular birbirlerine kenetlenerek başarı sözü verdiler.

Antrenmanda kaleciler ayrı çalışırken, diğer oyuncular ise açma-germe, düz koşu ve taktik çalışması yaptı.

CİHAN

Yorumlar