Kolombiya, C Grubu maçında Gekaslı Yunanistan'ı 3-0'la geçti

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası C Grubu'nda Kolombiya, grupta çıktığı ilk maçta Yunanistan'ı rahat bir oyun sonunda 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Kupa'da geride kalan diğer maçlara oranla sınırlı pozisyonlu ve hareketsiz geçen karşılaşmada...

Google Haberlere Abone ol
Kolombiya, C Grubu maçında Gekaslı Yunanistan'ı 3-0'la geçti

FIFA 2014 Brezilya Dünya Kupası C Grubu'nda Kolombiya, grupta çıktığı ilk maçta Yunanistan'ı rahat bir oyun sonunda 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Kupa'da geride kalan diğer maçlara oranla sınırlı pozisyonlu ve hareketsiz geçen karşılaşmada Kolombiya'lı taraftarlar maçtan sonra büyük sevinç yaşadı.

Maça hızlı başlayan Kolombiya 5. dakikada Pablo Armero'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takım da fazla pozisyon bulamazken Kolombiya farkı 2'ye çıkartan golü 58. dakikada eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez'le buldu. Kolombiya'yı farka götüren gol ise 90+1. dakikada James Rodriguez'den geldi ve karşılaşma da 3-0 Kolombiya'nın üstünlüğünde sona erdi.

Torku Konyaspor forması giyen Theofanis Gekas ilk 11 başladığı maçın 64. dakikasında yerini Konstantinos Mitroglou'na bıraktı.

C Grubu'nun diğer maçı Türkiye Saati ile 04.00'te Fildişi Sahilleri ve Japonya arasında oynanacak.

CİHAN

Yorumlar