Kocamaz'dan Mersin İdmanyurdu'na tesis sözü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'na, bu dönem bitmeden bir tesis kazandıracaklarını belirtti. Orkide Restoranda basın toplantısı düzenleyen Kocamaz, Mersin idmanyurdu'na...

Google Haberlere Abone ol
Kocamaz'dan Mersin İdmanyurdu'na tesis sözü

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'na, bu dönem bitmeden bir tesis kazandıracaklarını belirtti.

Orkide Restoranda basın toplantısı düzenleyen Kocamaz, Mersin idmanyurdu'na her kesin sahip çıkması gerektiğini kaydetti.

Bu problemin sadece belediyenin yada Ali Kahramanlı'nın problemi olmadığına dikkat çeken Kocamaz, "Mersin'de yaşayan herkesin ortak problemi ortak paydası. Dolayısıyla çözümü hep birlikte üretmemiz lazım. Benim bugüne kadar gördüğüm bu işi herkes konuşuyor ama taşın altına elinizi koyun dediğimiz zaman herkes sırtını dönüp kaçıyor. İşadamlarında ben böyle bir durum gördüm. Onlara da her yerde olduğu gibi buradan bir kez daha çağrı yapmak istiyorum. Mersin'de kazanıyorlarsa Mersin'e de harcayacaklar. Çünkü bu kentin insanı onların zahmetini çekiyor onlara ekonomik olarak destek sağlıyor. O zaman bu kente de bu kentin değerlerine de işadamları sahip çıkacak." diye konuştu.

Bu çağrıları daha önce Tarsus'ta da hep yaptıklarını hatırlatan Kocamaz, ilçedeki yatırımların tamamının tekstil ağırlıklı olması ve tekstildeki darboğaz nedeniyle karşılık bulamadıklarını dile getirdi. Mersin'in durumunun aynı olmadığına dikkat çekene Kocamaz şöyle devam etti: Serbest Bölgesi, Limanı Organize Sanayi Bölgesi, ticari kapasitesi ile buradan kazanıp ekmek yiyen insanlarımız mutlaka bu işe el vermesi gerekiyor. Tabi yerel yönetimler olarak bizde üzerimize düşen görevi yapacağız. Ben secim çalışmaları sırasında çok açık bir taahhüt verdim. Benim dışımda da hiç bir aday bu konuda bir açıklama yapmadı. Tarsus'ta Tarsus İdmanyurdu'na nasıl bir tesis kazandırdı isek kente ne kadar spor sahası kazandırdı isek Mersin'e ve Mersin İdmanyurdu'na daha fazlasını yapacağız ve İnşallah bu dönem bitmeden çok kısa bir dönemde Mersin İdmanyurdu'na tesisleri tamamlayıp teslim edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar