Kocaman, F.Bahçe'yi 5. kez yenmek istiyor!

Farklı takımların başında Fenerbahçe'yi dört kez yenen Aykut Kocaman, beşinci galibiyetini Torku Konyaspor ile almak istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Kocaman, F.Bahçe'yi 5. kez yenmek istiyor!

Başarılı futbolculuk yıllarının arkasından teknik direktörlük kariyerine 2000-2001 sezonunda İstanbulspor ile başlayan Aykut Kocaman, İstanbul ekibinin başında 4 sene vazife yaptı. Daha sonra Malatyaspor'un teklifine "evet" diyen Kocaman, Malatyaspor'un başında bir sezon kaldı.

2005-2006 sezonunda zor günler geçiren Torku Konyaspor'dan Öneri piyasa Kocaman, yeşil-beyazlıların başında göreve başladı. Kocaman, Konya ekibinin o devir yüksek performans göstermesinde iri hisse sahibi oldu. O sezon Kocamanlı Torku Konyaspor, kulüp tarihinde en muvaffakiyetli sezonunu geçirmiş oldu. Torku Konyaspor'da da bir sezon duran Kocaman, daha sonra kendisi açısından "milat" sayılabilecek Ankaraspor'a imza attı.

Ankaraspor'da 2006-2009 yıllarında vazife oluşturan Kocaman, 2009-2010 yılında Christoph Daum'un teknik direktörlük yaptığı Fenerbahçe'de sportif direktör şekilde çalışmaya başladı. Daum'un takımdan gönderilmesinin arkasından Fenerbahçe'de teknik direktörlük macerası başlayan Kocaman, Fenerbahçe'nin başında iri başarılara imza attı. Daha sonra futbolda "3 Temmuz süreci"nin arkasından "yorulduğunu" açıklayan ve Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevinden istifa eden Kocaman, takribî 1,5 sene futboldan ırak yaşadı. Daha sonra Aykut Kocaman, Torku Konyaspor'da Mesut Bakkal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturdu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar