Kocaeli Birlikspor'dan Kocaelispor'a destek

- Kocaeli Birlikspor, 2008-2009 sezonunda transfer ettiği 3 futbolcunun 850 bin avroluk bonservis borcunu ödeyemezse önce 6 puanı silinecek sonra da küme düşürülecek olan Kocaelispor'a maddi destekte bulunacak - Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Yılmaz: - "Bu hafta sonu oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının gelirini Kocaelispor'a bağışlayacağız"

Google Haberlere Abone ol
Kocaeli Birlikspor'dan Kocaelispor'a destek

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Birlikspor, 2008-2009 sezonunda transfer ettiği 3 futbolcunun 850 bin avroluk bonservis borcunu ödeyemezse önce 6 puanı silinecek sonra da küme düşürülecek olan Kocaelispor'a maddi destekte bulunacak.

Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Erhan Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Kocaelispor'un Türkiye'nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 22 Ekim Cumartesi günü saat 15.00'te Körfez Alparslan Türkeş Stadı'nda oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının gelirlerinin Kocaelispor'a bağışlanacağını vurgulayan Yılmaz, "Bu kentte 200 bin Erzurumlu var. İsmetpaşa'da oynayalım ve 17 bin biletli seyirci toplayalım. Bu hafta sonu oynayacağımız Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının gelirini Kocaelispor'a bağışlayacağız. Ciddi destek gelecektir." ifadesini kullandı.


Yorumlar