K.Karabükspor 0-1 T.Konyaspor

Ligde kalma savaşı veren Kırmızı-Mavili ekip, bu mücadelede hayati öneme sahip maçta hüsran yaşadı. Evinde Konya'ya Djalma'nın golüyle 1-0 mağlup olan Karabük, sondan ikinci sıraya demir attı.

Google Haberlere Abone ol
K.Karabükspor 0-1 T.Konyaspor
Ligde kalma mücadelesi verici Kırmızı-Mavili ekip, bu mücadelede hayati öneme sahip maçta hüsran yaşadı. Evinde Konya'ya Djalma'nın golüyle 1-0 yenik bulunan Karabük, sondan ikinci sıraya demir attı.

Karabükspor’un üç gün boyunca hazırlıklarını takip ettim. İyi çalıştıklarını söylemeliyim. Galibiyete şartlandılar, itimat içerisinde stada geldiler lakin o mükemmel stadyumda kentin göz bebeğini motive edecek, zafere yönlendirecek atmosfer yoktu ki! Şehir, kepenkleri futbol heyecanına kapatmış harbiden. Daha sıkı ve konsantre gözüken ev sahibiydi lakin ilk yoklama dakika 7’de Rangelov’dan geldi ve top Abdülaziz’de kaldı. Konyaspor, Djalma ve Rangelov’la forvet tiplemesini doğru açıdan örneklerken Karabükspor’un ön ekibi için tıpkı şeyleri anlatım etmem olası değil!

Tek gol Djalma’dan geldi

Santrfor mevkiini doldurup hakkını verecek, rakip savunmayı tedirgin edecek bir modeli göremedim. Ev sahibi baskılı gözükürken her hallerinden makul zanlı oldukları belli. Malum ikiliden Djalma, Konyaspor’u öne geçirdi dakika 54 ve 0-1. 85’te organize gelişen Karabükspor atağında Kumbela çizgi üstünde dokunamadı, 87’de Yıldırım, Konyalı ele penaltı çalmaya kıyamadı. Bitti gitti yani ev sahibi!

Oğuz Dizer

Kaynak: FANATİK

Yorumlar