Kırşehir DABO takımlarının 3 sporcusu Güney Grubu karmasına seçildi

Kırşehir 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) takımları, Karaman'da düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi Şöleni Güney Ligi müsabakalarına katıldı.Kırşehir'in başarılı sonuçlar aldığını dile getiren Antrenörler...

Google Haberlere Abone ol
Kırşehir DABO takımlarının 3 sporcusu Güney Grubu karmasına seçildi

Kırşehir 12 Dev Adam Basketbol Okulu (DABO) takımları, Karaman'da düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi Şöleni Güney Ligi müsabakalarına katıldı.

Kırşehir'in başarılı sonuçlar aldığını dile getiren Antrenörler Orçin Artık ve Fatih Çörten, organizasyon sonrası yaptığı değerlendirmede, "Müsabakalara geldiğimiz ilk gün yapılan açılış töreni ve oynanan müsabakalarda sporcularımız smaç tecrübesi kazanmanın yanı sıra Karaman'da yer alan tarihi doğa harikası yerleri gezme şansı buldu. Bizim açımızdan son derece verimli bir turnuva oldu. Sporcularımızın kazanmanın ya da kaybetmenin önemli olmadığı bu turnuvada yaşadıkları anılarını Kırşehir'de çalışmalarına devam eden diğer arkadaşlarını da aktaracaklarından eminiz." dedi.

Müsabakalar sonucunda 2 kız 1 erkek sporcunun 12 DABO Güney Grubu karmasına seçildiğini, final gurubunda temsil edeceğini dile getiren Orçin Artık ve Fatih Çörten, "Seçilen sporcularımız Kırşehir Gençlik Spor Kulübü'nün sporcuları olup, Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'müzün düzenlediği yerel liglerde, okul maçlarında, Anadolu Yıldızları Ligi müsabakalarında bir çok başarıya ulaşmışlardır." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar