Kırkpınar’ın yeni ağası 522 bin TL ile Seyfettin Selim’de kaldı

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2015 yılında organize edilecek 654. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için yapılan ağalık koç artırma ihalesini 522 bin TL’ye eski ağalardan Seyfettin Selim’de kaldı.Sarayiçi'nde yapılan yağlı güreşlerin...

Google Haberlere Abone ol
Kırkpınar’ın yeni ağası 522 bin TL ile Seyfettin Selim’de kaldı

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 2015 yılında organize edilecek 654. Tarihi Kırkpınar Güreşleri için yapılan ağalık koç artırma ihalesini 522 bin TL’ye eski ağalardan Seyfettin Selim’de kaldı.

Sarayiçi'nde yapılan yağlı güreşlerin son gününde başpehlivanlık yarı final güreşleri anında yapılan ağalık ihalesine Süleyman Mecek, Seyfettin Selim ve Mustafa Taştürk katıldı.

İhaleyi, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan 222 bin TL teklif ile açtı. Yapılan ihalede bu yılın ağası Süleyman Mecek, ilk artırmayı yaptı ve 350 bin TL verdi. Ağa Mecek 2. turda yarıştan çekilirken, Mustafa Taştürk ilk turda 400 bin TL verdi. İkinci turda ise çekildi.

Eski ağalardan Seyfettin Selim, artırma anında ilk turda 454 bin TL verdi. İkinci turda Ağa Süleyman Mecek'in çekilmesinin ardından Mustafa Taştürk, 460 bin TL verdi. Seyfettin Selim, ikinci turda 'Trabzon'un plakası 461 olsun' derken, 3. tura geçildi ve Mustafa Taştürk de 3. turdan sonra çekildi. Seyfettin Selim'in 461 bin TL teklifine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, '500 olsun' teklifinde bulununca Ağa Seyfettin Selim ise 'Edirne'nin plakası olsun, 522 bin TL olsun' diyerek ağalığı aldı.

CİHAN

Yorumlar