Kırkpınar'daki kavgaya polis müdahale etti

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Sarayiçi karıştı. Büyük Orta Boy güreşçileri Semih Turgut ve Fırat Poyraz'ın 3. tur müsabakasında birlirleriyle ettikleri kavgaya polis müdahale etti. Müsabakada pehlivanlardan Fırat Poyraz,...

Google Haberlere Abone ol
Kırkpınar'daki kavgaya polis müdahale etti

653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Sarayiçi karıştı. Büyük Orta Boy güreşçileri Semih Turgut ve Fırat Poyraz'ın 3. tur müsabakasında birlirleriyle ettikleri kavgaya polis müdahale etti.

Müsabakada pehlivanlardan Fırat Poyraz, pasif güreşen rakibi Semih Turgut'un gözüne parmak sokunca darbe aldığı için kendini yere attı. Bu sırada rakibi Fırat Poyraz hamle yaparak rakibinin sırtını çayıra yapıştırdı. Bunun üzerine önce pehlivanlar arasında başlayan tartışmaya taraftarlarda müdahil oldu.

Semih Turgut hem pasif güreştiği için ilk sarı kartını ardından da güreş durmasına rağmen rakibini yere yıktığı ve güreşi devam ettirdiği için ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Fırat Poyraz ise hakemlerle tartışıp itiraz ettiği ve hakeme müdahale ettiği için direkt kırmızı kart görerek ihraç edildiler.

Bunun üzerine güreşçiler birbirlerine saldırırken tel örgüleri aşan bir güreşsever de er meydanına indi. Mücadalenin hakemine tepki gösteren taraftar hakemi itip tekmelerken, diğer güreşçiye de tepki gösterdi. Bunun üzerine meydanda bulunan çevik kuvvet polisi olaya müdahale etti.

Çayıra inen güreşseveri saha dışına çıkarırken, pehlivanlar da sakinleşti. Gördükleri kırmızı kart nedeniyle ihraç edilen pehlivanlar daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu.

CİHAN

Yorumlar