Kiğılı Fenerbahçe'nin giyim sponsoru oldu

Kiğılı, Türkiye’nin önemli spor kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi giyim sponsoru olmaya 2014-2015 futbol sezonunda da devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Kiğılı Fenerbahçe'nin giyim sponsoru oldu

Kiğılı, Türkiye’nin önemli spor kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi giyim sponsoru olmaya 2014-2015 futbol sezonunda da devam ediyor. Fenerbahçeli oyuncuların eğlenceli katalog çekimi, geçtiğimiz günlerde Can Bartu Tesislerinde tamamlandı.

Kiğılı Fenerbahçe Spor Kulübü’nün resmi giyim sponsoru olmayı sürdürme kararı aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün şıklığı bu yıl da Kiğılı’ya emanet. Her yıl düzenli olarak Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi giyim sponsoru olan Kiğılı, bu yıl da ‘Sarı Lacivertlileri’ en şık şekilde giydirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen katalog çekiminde Fenerbahçeli futbolcular, kendilerine özel olarak tasarlanmış Kiğılı kıyafetleriyle objektif karşısına geçti. Fenerbahçeli oyuncular, 2014-2015 sezonunda gerçekleşecek özel davetler ve toplantılarda, sarı-lacivertli ekibin beden ölçülerine göre özel tasarlanan Kiğılı takım elbiselerini giyecek.
CİHAN

Yorumlar