Kiğılı: Bu yıl da hedefimiz şampiyonluk

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kiğılı: Bu yıl da hedefimiz şampiyonluk

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Abdullah Kiğılı, bu sene hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kulubü'nün Adidas ile yapmış olduğu sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulunan Kiğılı, 2004 yılında yapmış oldukları anlaşmadan sonra şampiyon olduklarını hatırlatarak, "Biz Adidas ile 10 yıl önce anlaşma yapmıştık. Sonrasında bu anlaşma 5 yıl daha uzatıldı. 2009 yılında biten anlaşma tekrar uzatıldı. 2014 yılında ise 5 yıl daha anlaşma yapıyoruz." ifadelerini kullanarak şöyle devam etti:

"Hatırlıyorsunuz 2004 yılında anlaşma yaptığımız zaman şampiyon olmuştuk. Şimdi 3. anlaşmayı yapıyoruz. Bu anlaşma bize uğurlu gelecek ve şampiyon olmak istiyoruz. Daha önceki anlaşmada yıllık 2 milyon dolar alıyorduk şimdi ise yıllık 8.5 milyon dolar alacağız. Toplamda 42.5 milyon dolarlık bir anlaşma yaptık. Biz bu sene Şampiyonlar Ligi, Avrupa Kupası, Türkiye Şampiyonlar Ligi, Türkiye Kupası'nda şampiyonluklar gelirse ekstra bonusları olacaktır."

Kiğılı, Adidas ile yapmış oldukları anlaşmanın spor kulüpleri içinde en yüksek rakamla yapılmış anlaşma olduğunu ve Fenerium mağzalarında satılan ürünlere Türkiye'de hiçbir kulübün yetişmesinin mümkün olmadığını kaydetti. Yeni yapılan anlaşma ile Adidas'ın yurt dışı mağzalarında Fenerbahçe ürünlerinin satılacağı bildirildi.

MALİ BAKIMDAN EN KUVVETLİSİ BİZİZ

Fenerbahçe Kulübü'nde ekonomik sıkıntıların bulunmadığını ifade eden Başkanvekili, "Fenerbahçe bir krizde değil. Mali bakımdan şu anda Türkiye'de en kuvvetli kulüplerin başındayız. Futbolcu borcumuz yok. Mali bakımdan en ufak şaibe dedikodu duyamazsanız. Mali hususta en küçük sorun yok. Kulübün en güç durumlarında bile böyleydi." diye konuştu.

Abdullah Kiğılı, gelecek yıl için forma reklamı konusunda görüşmelerin sürdüğünü de belirterek, "Biliyorsunuz biz Türk Telekom ile çalışıyoruz. Onlarla şu anda görüşüyoruz. Belli bir zaman geçtikten sonra başka markalarla görüşebiliriz. Yurt dışından yabancı markalarla Türk Telekom olmazsa görüşebiliriz." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
CİHAN

Yorumlar