Kick Boks Şampiyonası’nda 2 altın, 6 gümüş ve 7 bronz Türkiye’nin oldu

Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Türk sporcular 2 altın, 6 Gümüş ve 7 bronz madalya kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Kick Boks Şampiyonası’nda 2 altın, 6 gümüş ve 7 bronz Türkiye’nin oldu

Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Türk sporcular 2 altın, 6 Gümüş ve 7 bronz madalya kazandı. Antalya Belek Maritim Otel'de gerçekleşen Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Türkiye geneli sporcular 2 altın, 6 Gümüş ve 7 bronz madalya kazandı.

63 ülkeden bin 500 sporcunun katıldığı şampiyonada, point fighting, kick light, light contact ve full contact olmak üzere 4 kategoride müsabakalar oynandı. Wako light contact büyükler kategorisinde ilk final oynayan bayan milli sporcu Ayşe Ateş Norveç’liyi 3-0, Slovakya’lıyı 3-0, Bulgaristan’lıyı 2-1 yendi. Ukrayna'lı rakibi ile karşılaştığı final müsabakasında 3-0 yenildi ve dünya ikincincisi olarak Türk Kicks Boks tarihine adını yazdırdı.

Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda ikinci olan Ayşe Ateş, "Birinci olmak için aylarca antrenmanlara Milli takım Antrenörü Yasin Urlu ile hazırlandım. Ama kaderde 1’nci olmamak 2’inci olmak varmış buda benim için önemli bir başarıdır." dedi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası’nda Antalya adına yarışan ve dünya ikincisi olan milli sporcu Ayşe Ateş ve Türkiye sporcularının elde ettiği başarılar kendisini onurlandırdığını, katılan tüm sporculara teşekkür etiğini söyledi.
CİHAN

Yorumlar