Kick Boks şampiyonası Gaziantep'te başladı

Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kick Boks Şampiyonası, Gaziantep'te başladı. Kick Boks Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 58 ilden bin 723 sporcu katılıyor....

Google Haberlere Abone ol
Kick Boks şampiyonası Gaziantep'te başladı

Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kick Boks Şampiyonası, Gaziantep'te başladı. Kick Boks Federasyonu ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Şahinbey Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 58 ilden bin 723 sporcu katılıyor.

Şampiyonanın ardından dereceye giren sporcular eylül ayında İtalya'da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası ile ekimde İspanya'da düzenlenecek Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Şampiyonanın açılışına katılan Gaziantep Valisi Erdal Ata, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'a plaket takdim edildi. İl Müdürü Şiran ise Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı'ya plaket ve buket verdi. Müsabakalar 26 Haziran'a kadar devam edecek.

CİHAN

Yorumlar