Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı:

- "Okullarda, üniversitelerde, emniyet teşkilatında, silahlı kuvvetlerde varız. Bu sebeple kick boks halkın sporudur"

Google Haberlere Abone ol
Kick Boks Federasyonu Başkanı Kayıcı:


OSMANİYE (AA) – Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, "Okullarda, üniversitelere, emniyet teşkilatında, silahlı kuvvetlerde varız. Bu sebeple kick boks halkın sporudur." dedi.

Kayıcı, Tosyalı Spor Salonu'nda düzenlenen siyah kuşak 1. 2. 3. ve 4. 'dan' sınavlarında yaptığı konuşmada, sınava girecek öğrenciler için sporun yeni başladığını ifade etti.

Gençlerin sporu bırakmamasını temenni eden ve kuşak sınavlarının çeşitli illerde gerçekleştirildiğini belirten Kayıcı, "Biz her yerde olmak durumundayız. Okullarda, üniversitelerde, emniyet teşkilatında, silahlı kuvvetlerde varız. Bu sebeple kick boks halkın sporudur. Halkın sporu olmak kolay bir şey değildir. Bu sporun içerisinden gelen insanlar bu camiayı daha iyi yönetir, temennimiz budur." ifadelerini kullandı.

Kayıcı, siyah kuşak olmakla işin bitmediğini, antrenörlerin yıllardır bu işin içerisinde yer aldığını ifade ederek, gençler için bu sporun yeni başladığını ve antrenör, hakem, spor adamı olunsa bile sporu bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise sporcuları kentte ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Kick boks milli takım antrenörü Kenan Karık, siyah kuşak 'dan' sınavlarına farklı illerden 120 sporcunun katıldığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından siyah kuşak sporcular, hakem komisyonu karşısında sınav verdi.

Yorumlar