Kerem Şeras: Lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz

Kasımpaşa Kulübü futbolcusu Kerem Şeras, lige en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.Kasımpaşa ile yeniden 2 yıllık bir anlaşma yenileyen Kerem Şeras, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını ve tüm futbolcuların...

Google Haberlere Abone ol
Kerem Şeras: Lige iyi başlayıp iyi bitirmek istiyoruz

Kasımpaşa Kulübü futbolcusu Kerem Şeras, lige en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Kasımpaşa ile yeniden 2 yıllık bir anlaşma yenileyen Kerem Şeras, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını ve tüm futbolcuların sakatsız bir sezon geçirmelerini diledi. Kendi takımı adına da aynı temennilerde bulunan Kerem, lige ise en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirtti.

Ayrıca Kerem Şeraş, kulübü ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduğunu, yeni sezonun da kendisi adına güzel geçmesini temenni etti.

Yeni sezon hazırlıkları hakkında da bilgiler veren başarılı futbolcu, "Sezon hazırlıkları futbolcuların korkulu rüyasıdır. Ama sezona iyi bir başlangıç yapabilmek için bu kamp ve çalışmaları yapmamız gerekiyor. Şuan için ise kamp çok iyi geçiyor. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Performansımızı hep üst seviyeye çekmek istiyoruz. Umarım da çalışmalarımız böyle güzel devam eder." şeklinde konuştu.

Avrupa Kupaları’na gidememeleri hakkında ise Kerem Şeras, "Kasımpaşa her zaman hedefi olan bir kulüp. Onun için biz zaten buradayız. Çok ufak tefek bazı şeyler oluyor tabi biz bunu anlamıyoruz. Ama bizim hedefimiz Avrupa Kupaları'nda olmak. Her zamanda bu hedefle başlıyoruz. Ama tam yakalayacağımız zaman sıkıntılar oluyor. İnşallah bunlar bu sene olmaz oraya gider ve en iyi şekilde temsil ederiz." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar