Kayserispor’da Mutlu Topçu, dönemi başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Kayserispor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen törende Mutlu Topçu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Kayserispor...

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor’da Mutlu Topçu, dönemi başladı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Kayserispor, teknik direktör Mutlu Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen törende Mutlu Topçu, 3 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza töreninde konuşan Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Yücel Şahin, “Kıymetli hocamız Mutlu Topçu ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Daha önce de kulübümüzde çalışıp emeğini esirgemedi ve yeniden bizimle çalışacağı için çok mutluyuz. Kulübümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kayserispor’u yakından bildiğini ve daha önce görev yaptığını kaydeden Mutlu Topçu da “Kayserispor’a gelmekten gurur duyuyorum başta başkanımız Recep Mamur, yöneticilerimiz ve Genel Menajerimiz Süleyman Hurma’ya çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hedefimiz takımın enerjisini en üst seviyeye çıkartıp takımımızı şampiyonluğa taşımak olacaktır. Kayserispor’un yıllardır yaptığı gibi; ben de Türk futboluna yeni arkadaşlarımızı kazandırmak istiyorum. Taraftarımızın da desteği ile yeniden Süper Lig’ e döneceğimize inanıyorum. Evime döndüğüm için çok mutluyum. Herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar