Kayserispor üzülürken, Torku Konya 1 puana sevindi

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Torku Konyaspor beraberliğiyle ilgili, son haftalarda çok iyi oynadıklarını ancak son vuruşları yapamadıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor üzülürken, Torku Konya 1 puana sevindi

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Torku Konyaspor beraberliğiyle ilgili, son haftalarda çok iyi oynadıklarını ancak son vuruşları yapamadıklarını söyledi. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da, 1 puanın rakiple aralarındaki puan farkını koruma adına çok önemli olduğunu ifade etti.
    Golsüz biten maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, özellikle son 3 maçtır iyi oynadıklarını ancak bir türlü galip gelemediklerini ifade etti. Maçta sayısız gol pozisyonuna girdiklerini belirten Prosinecki, “Rakipler tek gol pozisyonu bulurken, biz girdiğimiz çok sayıda pozisyonda gol vuruşlarını yapamıyoruz. Maalesef 1 puana razı oluyoruz. Bu anlayamadığımız, yorum getiremediğimiz bir durum. Ama çalışmaktan kesinlikle vazgeçmememiz lazım. Bugün takım çok istekli ve mücadeleci oynadı. Bundan sonraki müsabakalarda gol yapmak zorundayız.” diye konuştu.
    Kayserisporlu futbolcu Gökhan Değirmenci de, “İkinci yarı oyunun mutlak hakimi bizdik. Ama bir türlü 3 direğin arasına topu sokamadık. Biz başka rakipler oynadığımız zaman karşı tarafın bir becerisiyle golü yiyoruz. Son 1 maçımız kaldı. Onu en iyi şekilde atlatmamız gerekiyor” dedi.
    Basın toplantısına katılan Mert Nobre de, “Maalesef insanları hayal kırıklığına uğrattığımız için üzgünüz. Mutlak hakim oyduğumuz bir maçta bizden birşeyler bekleyenlere istediklerini veremedik. Özellikle son 3 maçta pozisyon sayısına ulaşıp atamamaya devam ediyoruz. Nerde hata yapıyoruz, bunları bulmamız gerekiyor. Kafamızı daha da önümüze eğersek daha kötü olacak. Hatayı takımın hatası kabul edip, daha iyisini yapmamız gerekiyor.” dedi.

TORKU KONYASPOR, 1 PUANA SEVİNDİ

    Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, deplasmanda bir puan almanın güzel olduğunu ve ortaya koydukları oyun nedeniyle futbolcularını tebrik ettiğini söyledi. Kayserispor ile aradaki 5 puan farkını koruduklarını belirten Bakkal, “4-5 günlük bir çalışmanın ardından Kayseri maçına çıktık. Yapabileceğimizin en iyisi yaptık. Oyuncuları tanıma adına mağlup olmama adına iyi geçti. Kayseri’nin baskısı var gibi gözükse de bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı. Geldiğimiz lig sıralamasında Kayserispor ile aradaki 5 puan farkını koruma adına önemli bir beraberlik oldu. Oyuncularımın maç içindeki oyunundan memnunum. Benim de 1 puanla başlamam güzel oldu.” diye konuştu.
    Torku Konyasporlu futbolcu Ergün Teber de, "Rakibimizden puan aldığımızda aradaki puan farkını koruyacaktık. Kayseri bulunduğu yeri haketmiyor. Diri ve coşkulu oynamalıydık. Zaman zaman biz, zaman zaman onlar istekli oynadı. İstediğimizi aldık.” dedi.
    Basın toplantısına katılan İshak Çakmak da, “Maçın 90 dakikası mücadele bakımından zengindi. Bizim için çok önemli bir maçtı. 3 puan nasip olmadı ama önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi. CİHAN

Yorumlar