Kayserispor, önemli transferler yapacak

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma, kötü gidişi önlemek için devre arasında önemli transferler yapacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor, önemli transferler yapacak

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma, kötü gidişi önlemek için devre arasında önemli transferler yapacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor, bu sezon istediği performansı bir türlü yakalayamadı. Devre arasına 2 hafta kala oynadığı 15 maçta 11 puan toplayarak ligin 17. sırasında yer aldı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, transfer döneminin başlamasıyla birlikte çok önemli futbolcuları kadrolarına katacaklarını açıkladı.

Kayserispor´un yönetim ve taraftarıyla büyük bir kulüp olduğunu ifade eden Hurma, "Sezona sakat oyuncular nedeniyle şanssız başladık. Bizim için en önemli 8 tane ilk 11 oyuncumuz maalesef çok uzun süre sakatlık yaşadı. Onların form tutması için de yeterince hazır olmadıkları halde son haftalarda lig maçlarında oynatmak zorunda kaldık." diye konuştu.

Devre arası transfer döneminin Kayserispor için hareketli geçeceğini ifade eden Hurma, özellikle orta sahaya önemli oyuncular alacaklarını kaydetti. Hurma, "Takımımız beklenmedik şekilde olumsuz bir yerde. Ama Kayserispor yeterince güçlü bir kulüptür, iyi de bir takım. Bu takıma da mutlaka bir kaç oyuncu takviye edeceğiz. Şu an henüz açıklayabileceğim bitmiş bir transferimiz yok. Görüşmeler sürüyor, çok önemli oyuncular alacağız. Orta sahaya ciddi takviye yapacağız." diye konuştu.

KAYSERİ’DE HEDEF, KUPADA GRUPLARA KALMAK VE LİGDE TORKU KONYA’YI YENMEK

Bu arada Kayserispor, önce Ziraat Türkiye Kupası 5. kademe maçında Tokatspor deplasmanına çıkacak ve ardından 22 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Torku Konyaspor’u ağırlayacak.

Her iki maçın hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’un teknik direktörü Robert Prosinecki, kupada gruplara kalmak istediklerini ve Torku Konyaspor’u da yenerek taraftara 3 puan hediye etmek istediklerini söyledi. Geçen hafta iyi oynadıkları Eskişehirspor maçında 2 puan kaybettiklerini anımsatan Prosinecki, aynı oyunla bu hafta oynayacakları Torku Konyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Prosinecki, "Torku Konyaspor maçında da Eskişehir karşılaşmasındaki aynı iştah, aynı hız ve aynı mücadeleyi tekrarlamak niyetindeyiz. Umut ediyorum şans da yanımızda olur ve taraftarımızın da desteğiyle çok önemli olan galibiyeti onlara hediye etmek istiyoruz." dedi.
CİHAN

Yorumlar