Kayserispor, Nakoulma için imza töreni düzenledi

- Kayserispor, Burkina Fasolu forvet Prejuce Nakoulma ile bir yıllık sözleşme imzaladı - Nakoulma: "Kayserispor beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Ben de taraftarı mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım"

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor, Nakoulma için imza töreni düzenledi

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, kadrosuna kattığı, geçen sezonu Mersin İdmanyurdu'nda tamamlayan Burkina Fasolu forvet Prejuce Nakoulma için imza töreni düzenledi.

Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Karpuzatan'daki kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve Nakoulma ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Nakoulma'yı Türk futbol kamuoyunun yakından tanıdığını belirten Ortaköylüoğlu, "Kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Kayserispor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade eden Nakoulma da yöneticilerin transferi gerçekleştirebilmek için ellerinden gelen her şeyi yaptığını vurguladı.

Nakoulma, "Kayserispor beni mutlu etmek için elinden geleni yaptı. Ben de taraftarı mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Takım arkadaşlarım ve ben elimizden gelenin daha fazlasını ortaya koyarak ligi en iyi yerde bitireceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Nakoulma, kendisini bir yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Nakoulma, daha sonra, Kayserispor bayrağı ve atkısıyla basın mensuplarına poz verdi.

Yorumlar