Kayserispor Menejeri Hurma: Her maçta olağanüstü gayret göstereceğiz

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma, doğru futbol oynayarak şikayet etmeden sezonu tamamlayacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor Menejeri Hurma: Her maçta olağanüstü gayret göstereceğiz

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma, doğru futbol oynayarak şikayet etmeden sezonu tamamlayacaklarını söyledi. Hurma, “Her maçta olağanüstü gayret göstereceğiz. Sonuç neyse ona da katlanacağız.” dedi.

Yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kayserispor futbol takımı İstanbul’a geldi. Havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Süleyman Hurma, sonuç neyse ona katlanacaklarını belirterek “Biz futbolun temiz yüzünün göstermeye çalışıyoruz. Bütün gücümüzle ağlamadan sızlamadan doğru futbol oynamaya gayret ederek şikayet etmeden sezonu tamamlamak istiyoruz. Her maçta olağanüstü gayret göstereceğiz. Sonuç neyse ona da katlanacağız.” diye konuştu.

Zor bir maç olacağını ifade eden Kayserisporlu Okay Yokuşlu, “Yine zor bir maç tabi ki büyük bir takımla oynayacağız ama daha 2 hafta önce buraya Galatasaray maçı için gelirken de inançlıydık yine inançlıyız. Buraya 3 maçlık galibiyet serisi ile geldik Kendimize güveniyoruz. Deplasmanda Beşiktaş’ın evinde neler yapılması gerekiyorsa öyle oynayıp inşallah buradan iyi bir sonuçla ayrılacağız. Hep birlikte şu sıkıntılı günleri atlatacağımızı düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar