Kayserispor Kulübü Başkanı Mamur'dan dostluk mesajı

- Recep Mamur: - "Medicana Sivasspor maçında dostluğun ön plana çıkmasını temenni ediyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor Kulübü Başkanı Mamur'dan dostluk mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu yapacakları Medicana Sivasspor maçında dostluğun ön plana çıkmasını temenni ettiklerini söyledi.

Mamur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri ve Sivas'ın İç Anadolu Bölgesi'nin iki önemli şehri olduğunu ifade etti.

Kayserispor ve Medicana Sivasspor'un ligde kalma mücadelesi verdiğini hatırlatan Mamur, "Artık ligin sonu yaklaştı. Son iki haftada iyi sonuçlar alarak ligde kalmayı hedefliyoruz. Cumartesi günü Medicana Sivasspor'u konuk edeceğiz. Kardeş şehrimizin takımını en iyi şekilde ağırlayacağız. Medicana Sivasspor maçında dostluğun ön plana çıkmasını temenni ediyoruz. Tabii ki biz kazanarak, ligde kalmayı arzu ediyoruz. Umarım güzel bir sonuç elde ederiz." diye konuştu.

Taraftara sağduyu çağrısı yapan Recep Mamur, "Tribünlerin dolmasını istiyoruz. Taraftarımızın maç öncesi ve sonrasında hiçbir olumsuz olaya karışmamasını arzu ediyoruz. Onlardan sadece var güçleriyle takımlarına destek olmalarını istiyoruz. Neticede maç bitecek, dostluk ve kardeşlik devam edecek. İnşallah taraftarımıza güzel bir galibiyet hediye ederiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar