Kayserispor, gurbetçi futbolcu Levent'i transfer etti

- Sarı-kırmızılı kulüp, İsviçre takımlarından Grasshoppers'tan Levent Gülen ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor, gurbetçi futbolcu Levent'i transfer etti

KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, bir dönem kulüpte kiralık forma giyen gurbetçi futbolcu Levent Gülen'i kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, İsviçre takımlarından Grasshoppers'tan 22 yaşındaki defans oyuncusu Levent Gülen ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Levent, yeniden Kayserispor'da forma giyeceği için sevinçli olduğunu belirterek, "İki yıl önce kiralık olarak 6 ay formasını giydiğim Kayserispor'a yeniden döndüğüm için çok mutluyum. Başta başkanımız olmak üzere bana güvenen tüm Kayserispor camiasına teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir sezon geçireceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kulüp ikinci başkanı Rifat Pehlivan ise Levent'in geleceği parlak bir futbolcu olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Levent zaten daha önce Kayserispor'da oynamış ve kendisini yakından tanıdığımız bir futbolcu.Takımımıza büyük katkısı olacağından şüphemiz yok. Kendisi ile 4 yıllık sözleşme imzalıyoruz. Sözleşmenin hem Levent'e hem kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum."

Defansın ortasında ve sağ bekte oynayabilen Levent, 2013-2014 sezonun devre arasında kiralık olarak geldiği Kayserispor'da 14 lig maçında görev almıştı.

Yorumlar