Kayserispor – Fenerbahçe maçında Soma unutulmadı

Kadir Has Stadı’ndaki Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesinde elektronik skorbodta Soma’daki maden kazasında şehit olan maden işçileri unutulmadı ve taziye mesajı yer aldı. Mesajda, "Soma maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan...

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor – Fenerbahçe maçında Soma unutulmadı

Kadir Has Stadı’ndaki Fenerbahçe - Kayserispor maçı öncesinde elektronik skorbodta Soma’daki maden kazasında şehit olan maden işçileri unutulmadı ve taziye mesajı yer aldı. Mesajda, "Soma maden faciasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, yakınlarına sabır ve milletimizin başı sağ olsun." ifadeleri yer aldı.

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta futbolcular Soma’daki maden ocağında meydana gelen olay ve bu olayda şehit olan 285 madenciyi unutmadı. Her iki takım oyuncuları ellerinde, “Acımız ortak acımızdır” yazılı pankartla çıktılar. Her iki takım oyuncuları formaları üzerine siyah tişört giyerek çıktı. Maçın hakemleri de siyah tişört giydi ve acıyı paylaştı. Fenerbahçeli futbolcuların giydiği tişörtte “Soma” yazısı yer alırken, Kayserisporlu futbolcuların giydiği tişört üzerinde “Kalbimizde Soma” ifadesi yalıydı.

Fenerbahçe Kayserispor maçı öncesinde Soma’daki maden şehitleri için saygı duruşunda bulunuldu. CİHAN

Yorumlar