Kayserispor, Beşiktaş'a ilk yenilgisini yaşatmak istiyor

- Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Yıldız: "Beşiktaş maçında takımımıza son derece güveniyoruz ve inanıyoruz. Spor kamuoyu cumartesi günü Kayserispor'un nasıl bir ekip olduğunu görecek" -"Kayserispor daha önce ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ve Galatasaray ile berabere kalarak gücünü gösterdi"

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor, Beşiktaş'a ilk yenilgisini yaşatmak istiyor


KAYSERİ (AA) - MUSTAFA ÖNAL - Kayserispor Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, hafta sonu Spor Toto Süper Lig'de konuk edecekleri Beşiktaş'ı mağlup ederek, rakiplerine ligdeki ilk yenilgilerini tattırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 6 hafta sonunda topladıkları 5 puanla 15. sırada yer aldıklarını hatırlattı.

Deneyimli yönetici Yıldız, 6 hafta sonunda 14 puanla ikinci sırada bulunan Beşiktaş'ın kaliteli bir takım olduğunu ancak Kayserispor'un da iyi futbolcuları bulunduğunu belirtti.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetimindeki takımın ilk 6 haftada göze hoş gelen futbol ortaya koyduğunu dile getiren Yıldız, bunu bazı maçlarda sonuca yansıtamadıklarını kaydetti.


- "Takımımıza inancımız tam"

Beşiktaş karşısında alınacak galibiyetin takıma büyük moral olacağını vurgulayan Yıldız, şöyle devam etti:

"Kayserispor daha önce ligin şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3, Galatasaray ile de sahasında 1-1 berabere kalarak gücünü gösterdi. İki takımdan da puan çıkardı. İnşallah, Kayserispor'un ortaya koyacağı futbol ve mücadeleyle Beşiktaş maçından puan çıkaracağına inanıyorum. Bu maçta takımımıza son derece güveniyoruz ve inanıyoruz, rakibimize ilk mağlubiyetini aldırmak istiyoruz. Spor kamuoyu cumartesi günü Kayserispor'un nasıl bir ekip olduğunu görecek. Takımımıza inancımız tam. Bu maçtan puan çıkaracağımızı düşünüyoruz."


- "Milli arayı iyi değerlendirdik"

Yıldız, milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı yoğun tempoda çalışarak iyi şekilde geçirdiklerini ifade etti.

Bu süre zarfında takımın daha kaynaştığına, sakatlıkları bulunan futbolcuların düzeldiğine dikkati çeken Yıldız, "Milli arayı iyi değerlendirdik. Hafif sakatlıkları olan futbolcular bu dönemde toparlandı. Milli takımlara giden oyuncular iyi bir şekilde döndü. Kart cezalısı Samba Sow ve sakatlıktan yeni çıkan kaleci Ali Ahamada dışında eksiğimiz bulunmuyor. Beşiktaş karşısına iyi bir şekilde çıkacağız. Umarım güzel bir sonuca imza atarız." diye konuştu.

Taraftarlardan destek isteyen Yıldız, "Taraftarımızı bu maça davet ediyoruz. Mutlaka stadı doldursunlar onların desteğine ihtiyacımız olacak. İnşallah, bizi yalnız bırakmazlar ve onlara galibiyet hediye ederiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar