Kayserispor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig'in lideri Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda bugün PTT 1. Lig'in zirvesindeki Kayserispor'a konuk olacak. Rakibi karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak olan Kartal, bu engeli de aşıp kupada çeyrek finale çıkmak için çabalayacak.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor-Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda?
Süper Lig'in önderi Beşiktaş, Türkiye Kupası'nda bugün PTT 1. Lig'in zirvesindeki Kayserispor'a misafir olacak. Rakibi karşısına yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak bulunan Kartal, bu engeli de aşıp kupada çeyrek finale çıkmak için çabalayacak.

Türkiye Kupası’nda F Grubu’ndan ikinci sırada çıkan Beşiktaş, kupada son 16 turunda bu akşam PTT 1. Lig’in flaş ekibi Kayserispor’la karşılaşacak. Bu sezon, teknik direktör Slaven Bilic’in önderliğinde bulunduğu 3 kulvarda da muvaffakiyet hedefleyen Siyah-Beyazlılar, Kadir Has Stadı’nda oynanacak mücadelede yedek ağırlıklı kadrosuyla rakibini devirip kupada çeyrek finale çıkmak için çabalayacak. Teknik heyetin, Süper Lig’de pazar günü Bursaspor’la oynanacak karşılaşmayı düşünerek; Demba Ba, Jose Sosa ve Gökhan Töre bu şeklinde ciddi yıldızları kulübede tutacağı, mücadelenin gidişatına kıyasla bu adlara de forma verebileceği öğrenildi.

Tolgay 11’de başlayacak

Kara Kartal’ın fasıla transfer çağında Almanya Bundesliga ekibi Hamburg’tan kadrosuna kazandırdığı Tolgay Arslan’ın, bugün oynanacak Kayserispor karşılaşmasında ilk 11’de vazife alması bekleniyor. Siyah-Beyazlı formayla; ligde ve kupada 2 maça çıkarak ekibi hesabına 1 gol atan muvaffakiyetli orta alan, Siyah- Beyazlılar’a skor şekilde bugün de yardım yapıp kalitesini göstermek için çalışacak.

Muhmetemel 11'ler;

Kayserispor: Serdar, Cem Can, Simiç, Mihaloviç, Alper, İbrahim, Okay, Turgut, Biseswar, Nobre, Bobo

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Atınç, Ersan, Motta, Kerim, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Uğur, Olcay

STAT: Kadir Has

SAAT: 18.00

YAYIN: ATV

HAKEM: hür Yankaya

Kaynak: FANATİK

Yorumlar