Kayserispor, 1 puanı önemsiyor

- Kulüp başkan vekili Ortaköylüoğlu: "Ligin bitmesine iki hafta kala alınacak galibiyet çok iyi olurdu ama 1 puan da değerli"

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor, 1 puanı önemsiyor

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Kulübü Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda karşılaştıkları Akhisar Belediyespor'u yenebilecek pozisyonlar bulduklarını ancak alınan 1 puanın da değerli olduğunu söyledi.

Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 32. haftasında dün deplasmanda Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Güçlü bir takımla oynadıklarına dikkati çeken Ortaköylüoğlu, "Karşılaşmaya kötü başladık ve kalemizde golü gördük. Daha sonra toparlanarak oyunda hakimiyeti ele geçirdik ve beraberlik golünü attık. Golden sonra da pozisyonları değerlendiremedik. Akhisar Belediyespor'u yenebilecek pozisyonlar bulduk, galip gelsek çok iyi olurdu ancak beraberlik de kötü sonuç değil. Ligin bitmesine iki hafta kala alınacak galibiyet çok iyi olurdu ama 1 puan da değerli." diye konuştu.

Ortaköylüoğlu, 11 otobüsle Kayseri'den Manisa'ya gelen Kapalı Kale taraftar grubuna teşekkür etti.

Taraftarın çok uzun bir yolculuğun ardından takımını yalnız bırakmadığını vurgulayan Ortaköylüoğlu, "Onların desteğiyle takımımız sahasında oynuyor gibi maça çıktı. 90 dakika boyunca takıma destek oldular. Gönül isterdi ki onlara galibiyet hediye edelim ama olmadı. Taraftarımızdan her zaman destek aman bekliyoruz." dedi.

Yorumlar