Kayserispor: 1 – Eskişehirspor: 1

Stat: Kayseri Kadir HasHakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Nihat MızrakKayserispor: Ertuğrul, Sereno, Zurab, Simic, Alper, Abdullah, Taner (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor: 1 – Eskişehirspor: 1

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Nihat Mızrak
Kayserispor: Ertuğrul, Sereno, Zurab, Simic, Alper, Abdullah, Taner (Dk. 80 Nobre), Sefa, Biseswar, Jaja (Dk. 70 Ömer Bayram), Bobo
Eskişehirspor: Boffin, Diego, Sezgin, Akaminko, Aytaç, Tarık Çamdal, Hürriyet, Özgür, Jorquera (Dk. 79 Erman Kılıç), Bienvenu (Dk. 64 Necati), Kamara (Dk. 46 Erkan Zengin)
Goller: Dk. 68 Necati (Eskişehirspor), Dk. 80 Sefa (Kayserispor)
Sarı kartlar: Dk. 33 Kamara, Dk. 88 Tarık (Eskişehirspor)

Spor Toto Süper Ligi’nin 15’inci haftasında Kayserispor ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Eksi 16 derece soğuk havada oynanan maç 1-1 sona erdi.

Konuk Eskişehirspor Necati'nin golüyle öne geçtiği maçta bu üstünlüğünü koruyamadı ve Sefa'nın attığı golle mücadele 1-1 birabere sonuçlandı. Bu sonuçla Eskişehirspor 24 puana yükselirken, Kayserispor puanını 11'e çıkardı.

52. dakikada gelişen Eskişehirspor atağında Bienvenu’nun şutunda top önce defansa çarptı sonra kaleci Ertuğrul tokatlayarak meşin yuvarlağı dışarı gönderdi.

63. dakikada Kayserispor'dan Taner’in kullandığı serbest vuruşunda Zurab’ın kafa şutunda top dışarı gitti.

65. dakikada Kayserispor'dan Biseswar’ın set şutunda kaleci Boffen meşin yuvarlağı tokatlayarak çıkardı.

68. dakikada konuk Eskişehirspor öne geçti. Bu dakikada Jorquera’nın pasıyla hareketlenen Necati sol ayağı ile yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0-1.

70. dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Sefa vuruşunu yaptı top dışarı gitti. Sefa’ya arkadan müdahale olduğunu düşünen Kayserisporlu futbolcular hakeme penaltı itirazında bulundu.

73. dakikada Jaja'nın yerine ikinci yarıda oyuna giren Ömer Bayram atağı sürükledi, ceza sahası içinden yaptığı sert vuruşta top kalecide kaldı.

75. dakikada Eskişehirspor defansının hatalı geri pasını iyi değerlendiren Sefa’nın vuruşunda top kaleciden döndü.

80. dakikada Kayserispor beraberliği yakaladı. Bu dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Sefa, kendisine atılan pası iyi değerlendirdi ve vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde iki takımın da çabası başka gol getirmedi ve karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sona erdi ve her iki takım birer puanla ayrıldı.
CİHAN

Yorumlar