Kayserispor 0 – Gençlerbirliği 0 (ilk yarı)

Stat: Kayseri Kadir HasHakemler: Hüseyin Göçek, Orhun Aktaş, Kemal YılmazKayserispor: Sinan Bolat, Cüneyt Köz, Levent Gülen, Zurab, Alper Uludağ, Abdullah Durak, Tziolis, Taner Yalçın, Vanek, Mouche, BiseswarGençlerbirliği: Ramazan Köse, Hakan, Uğur Çift.

Google Haberlere Abone ol
Kayserispor 0 – Gençlerbirliği 0 (ilk yarı)

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orhun Aktaş, Kemal Yılmaz
Kayserispor: Sinan Bolat, Cüneyt Köz, Levent Gülen, Zurab, Alper Uludağ, Abdullah Durak, Tziolis,
Taner Yalçın, Vanek, Mouche, Biseswar
Gençlerbirliği: Ramazan Köse, Hakan, Uğur Çiftçi, Tosic, Ahmet Çalık, Kulusic, Gosso, Nizamettin, Doğa, Stancu, Ermin Zec
Sarı kartlar: Dk. 32 Biseswar, Dk. 36 Zurab (Kayserispor), Dk. 45 Doğa (Gençlerbirliği)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelen Kayserispor ile Gençlerbirliği arasındaki mücadelenin ilk yarısında iki takımın çabası da gol getirmeyince devre 0-0 sona erdi.

Son sıraya demir atan Kayserispor, son 2 maçını kaybeden Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Ligde kötü bir durumda bulunan Kayserispor alt sıralardan kurtulmak için mutlak olarak kazanmanın planlarını yapıyor.

Rakibine oranla ligde rahat bir konumda bulunan Gençlerbirliği'de Süper Lig'in 20. haftasında Kardemir Karabükspor karşısında aldığı yenilgiyi telafi etmek için çıktığı Kayserispor karşısında galibiyet hedefliyor.

7. dakikada gelişen Kayserispor atağında Biseswar’ın sağ çaprazdan plase vuruşu üsten aut.

10. dakikada konuk Gençlerbirliği gole çok yaklaştı. Bu dakikada Kayserispor ceza sahası içine gelen topa Uğur’un sert kafa şutunda kaleci Sinan Bolat son anda uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

35. dakikada Gençlerbirliği'nden Stancu’nun sert şutunda top kaleci Sinan Bolat'tan döndü. Araya giren defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Karşılıklı ataklarla geçen kalan bölümde de gol olmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
CİHAN

Yorumlar