Kayseri'nin yeni bir basketbol takımı oldu

Kayseri'de yıllar önce Meysuspor ile basketbolu seven Kayserililer, yıllar sonra Kaskispor ile heyecandan heyecana koşmuş, büyük başarılara şahitlik etmişti. Kayserili basketbolseverler artık, Şehr-i Kayseri adıyla kurulan yeni bir takımı...

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'nin yeni bir basketbol takımı oldu

Kayseri'de yıllar önce Meysuspor ile basketbolu seven Kayserililer, yıllar sonra Kaskispor ile heyecandan heyecana koşmuş, büyük başarılara şahitlik etmişti. Kayserili basketbolseverler artık, Şehr-i Kayseri adıyla kurulan yeni bir takımı daha destekleyecekler.

İsmail Eğin ve Rıfat Dayıoğlu önderliğinde kurulan bayan basketbol takımı Şehr-i Kayseri ismi ile liglerde mücadele verecek. Kayseri'yi 1. Lig'de temsil eden Kaskispor'dan sonra 2. Lig'de de Şehr-i Kayseri temsil edecek. Şehr-i Kayseri Bayan Basketbol Takımı yönetimi, önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacak. Şehr-i Kayseri, başarılı bir teknik adam ve Kayserili sporculardan oluşan bir kadro ile basketbol hayatına start verecek.

Önemli transfer yaparak ligdeki ilk yılında adından söz ettirmek isteyen Şehr-i Kayseri Bayan Basketbol Takımı'nın en büyük hedefi play off oynamak. Takımın kurucu üyelerinden olan İsmail Eğin, yaptığı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Kayseri basketboluna taze kan, yeni bir nefes getirmek için arkadaşlarımız ile birlikte yola çıktık. Rıfat Dayıoğlu ile önemli adımlar attık. Önümüzdeki günlerde kadromuzu da şekillendireceğiz. İlk hedefimiz Kayseri'ye, Kayseri basketboluna yaraşır şekilde mücadele etmek. Sonrasında elbette başarıyı yakalamak istiyoruz.

Kaski'den sonra bizim de hedefimiz 1. Lig'de oynamak ve Avrupa kupası maçlarına katılmak. Bunun için öncelikle play off'a kalarak maçlarımızı başarıyla geride bırakmamız gerekir. Bu noktada Kayserili basketbolseverlerin desteğini her zaman görmek isteriz. Amacımız Şehr-i Kayseri ile bayan basketboluna yeni bir heyecan getirmek."

CİHAN

Yorumlar