Kayseri Erciyesspor: 3 – Elazığspor: 0

Stat: Kayseri Kadir HasHakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks TaşçıoğluKayseri Erciyesspor: Gökhan, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Diakhate, Ekrem, Cem Can, Azofeifa, Murat Yıldırım (Dk.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor: 3 – Elazığspor: 0

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu
Kayseri Erciyesspor: Gökhan, Cenk Ahmet Alkılıç, Mangane, Diakhate, Ekrem, Cem Can, Azofeifa, Murat Yıldırım (Dk. 58 Mehmet), Ibricic (Dk. 69 Joseph), Yasin Öztekin, Edinho (Dk. 76 Vlemincks)
Elazığspor: Ivesa, Vranjes, Tanju, Bilica (Dk. 84 Erdal Alkan), Çağlar, Sane, Serdar Gürler, Serdar Özkan (Dk. 46 Batuhan), Tello (Dk. 64 Onur), Zeegelaar, Deniz Yılmaz
Goller: Dk. 4 Edinho, Dk. 17 Ibricic, Dk. 45 Yasin Öztekin (Kayseri Erciyesspor)
Sarı kartlar: Dk. 13 Cenk Ahmet Alkılıç (Kayseri Erciyesspor), Dk. 74 Serdar Gürler, Dk. 77 Vranjes, Dk. 80 Bilica (Elazığspor)

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftada maçında Kayseri Erciyespor ile Elazığspor karşı karşıya geldi. Kayseri Erciyesspor rakibini ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Bu skorla Kayseri Erciyesspor puanını 29'a çıkardı ve 15. sıraya yükseldi. Elazığspor ise 28 puan ve averajla 17. sıraya indi.

62. dakikada gelişen konuk Elazığspor atağında Tello'nun uzaktan sert şutunda kaleci Gökhan topu dışarı gönderdi.

74. dakikada Kayseri Erciyesspor'dan Yasin Öztekin'in geliştirdiği atakta bu oyuncu sol kanattan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı, ancak meşin yuvarlak kaleye paralel olarak gidip dışarı çıktı.

Kalan dakikalarda Kayseri Erciyesspor'un farkı artırma, konuk Elazığspor'un ise hiç değilse bir gol arayışı sonucu değiştirmeyince ev sahibi ekip sahadan 3-0'lık net bir galibiyetle ayrılan taraf oldu.
CİHAN

Yorumlar