Kayseri Erciyesspor: 0 – Galatasaray: 3 (İlk yarı)

Stat: Kayseri Kadir HasHakemler: Tolga Özkalfa, Nihat Mızrak, Asım Yusuf ÖzKayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Ekrem, Mangene, Fazlı, Yasin, Mandjeck, Ibricic, Bakaye, Murat Akın, VleminkxGalatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Selçuk,.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor: 0 – Galatasaray: 3 (İlk yarı)

Stat: Kayseri Kadir Has
Hakemler: Tolga Özkalfa, Nihat Mızrak, Asım Yusuf Öz
Kayseri Erciyesspor: Bojan, Cem Can, Ekrem, Mangene, Fazlı, Yasin, Mandjeck, Ibricic, Bakaye, Murat Akın, Vleminkx
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Selçuk, Sneijder, Melo, Bruma, Burak, Drogba
Goller: Dk. 2 Sneijder, Dk. 13 Burak, Dk. 35 Melo (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta maçında Galatasaray, konuk olduğu Kayseri Erciyesspor karşısında ilk yarıyı Sneijder, Burak ve Melo'nun golleriyle 3-0 önde tamamladı.

2. dakikada Melo’nun sağ kanattan ortasında ceza sahasında Sneijder topla buluştu ve yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1.

13. dakikada gelişen Galatasaray atağında Bruma’nın sağ kanattan ortasında Burak kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-2.

21. dakikada Galatasaray'da Hakan Balta, Drogba ile yaptığı duvar pasında tekrar aldığı topla ceza sahasına girdi, vuruşunda top dışarı gitti.

29. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Cem Can’ın şutunda top az farkla dışarı gitti.

31. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Sneijder’in sert şutunu kaleci Bojan yumruklayarak dışarı gönderdi.

33. dakikada sol kanattan Sneijder’in ortasında Drogba'nın yaptığı vuruşta meşin yuvarlak üstten dışarı gitti.

34. dakikada Drogba ile Fazlı’nın mücadelesinde top Drogba’da kaldı. Bu oyuncunun sert şutunu kaleci çıkardı.

35. dakikada kalecinin ileriye gönderdiği topu Drogba ofsayttan çıkarken Melo hareketlendi ve kaleciden önce davranarak kafa vuruşu yaptı ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-3.

45+1. dakikada gelişen Kayseri Erciyesspor atağında Cem Can’ın şutunda kaleci Muslera üzerine gelen topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

Maçın ilk yarısı da Galatasaray’ın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

GALATASARAYLI TARAFTAR MAÇA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Kayseri Kadir Has Stadı’nda oynanan Kayseri Erciyesspor-Galatasaray maçına konuk sarı-kırmızılı takım taraftarları büyük ilgi gösterdi. Kayseri’nin yanı sıra, Nevşehir, Niğde, Kırşehir, Ankara, Adana, Diyarbakır ve İstanbul’dan çok sayıda Galatasaraylı taraftar maçı izlemek için Kayseri’ye geldi. Yaklaşık 7 bin civarında Galatasaraylı taraftar maçı izledi.

Kayseri Erciyesspor, Galatasaray ile oynanan maçta tribünler tamamen dolmazken mavi-siyahlıların taraftarı ilk kez bir maça büyük ilgi gösterdi. 12 bin civarında taraftar tribünlerde takımlarına destek verdi.

HİKMET KARAMAN KAYSERİ’DE İLK SINAVINA ÇIKTI

Fuat Çapa ile yolların ayrılmasının ardından Kayseri Erciyesspor’un başına geçen Hikmet Karaman ilk kez Kayseri’de takımının başında maça çıktı. Bursaspor maçında ilk görevine başlayan Karaman, rakibi karşısında takımı mağlup olmuştu. Karaman, 9 yıl sonra Kayseri’ye ikinci kez gelmiş ve görev yapmış oldu.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Kayseri Erciyesspor il Galatasaray maçı için polis ve özel güvenlik görevlileri geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, Galatasaraylı taraftarları sorunsuz bir şekilde stada intikalini sağladı. Yaklaşık bin 500 kadar polis ve özel güvenlik maç boyunca stat etrafında ve içinde görev yaptı.
CİHAN

Yorumlar