Kayseri Erciyesspor 0-3 Çaykur Rizespor

Erciyesspor'un bedava bilet, sucuk ekmek promosyonu da kötü gidişi durdurmaya yetmedi. Hikmet Karaman'ın Çaykur Rizesi, Kayseri ekibini 3-0'la ezdi geçti, tehlikeden kurtuldu. 20 puanda kalan Erciyes işini iyice zora soktu.

Google Haberlere Abone ol
Kayseri Erciyesspor 0-3 Çaykur Rizespor
Erciyesspor'un ücretsiz bilet, sucuk ekmek promosyonu da kötü gidişi durdurmaya yetmedi. Hikmet Karaman'ın Çaykur Rizesi, Kayseri ekibini 3-0'la ezdi geçti, tehlikeden kurtuldu. 20 puanda kalan Erciyes işini iyice zora soktu.

Hikmet Karaman’la ortak tehlikeli bölgeden kurtulma yolunda iri ara kateden Rizespor, 5-1’lik Beşiktaş yenilgisi ile lige geçen hafta havlu atan Erciyesspor’u Kayseri’de 3-0 yenip, yükselişini sürdürdü. Mehmet Özdilek gibi bu çeşit ağır baskılara dayanıklı bir teknik adam ile umutlarını söndüren Erciyes’in yetersiz kadro yapısı Kadir Has’ta tel tel döküldü. Rizespor’da Kweuke’nin tek başına varlığı dahi iki takım içerisinde nitelik şekilde uçurumlar yaratırken, bir de buna Caner’in takımını 27. dakikadan itibaren 10 şahıs bırakması da eklenince, yenilgi kaçınılmaz oldu. 20’de Orhan sağ kanatta buluştuğu topu çizgiye inip ortaladı. Bomboş yükselen Kweuke, kafayı yapıştırdı: 0-1.

Ne yaptın Caner!

27’de Caner’in, Kweuke’yi durdurma çabası penaltıyla sonuçlandı. 7’de sarı kartı olan Caner, bu devinim sonrası 2. sarıdan kırmızı gördü. Çaykur Rize’de ise penaltı kararı sonrası ‘atışı kimin yapacağı’ tyükselişmasına bucak yönetimi el koydu, takımın penaltıcısı Obraniak düzgün bir vuruşla takımını iki farka taşıdı: 0-2. 10 şahıs kaldıktan sonra bütün riskleri piyasa rakibi karşısında oyun disiplinini elden bırakmayan misafir ekip, ikinci yarıda da rakip kalede kontrataklarla tehlikeleri yarattı.

Sercan tavana astı!

62’de Vleminckx’in altıpastan kaleye gönderdiği katı baş vuruşunu, Serkan başarı ile çeldi. 68’de bu defa Gökhan, Kıvanç’ın 2 metreden vuruşunu çizgi üstünde çelip, farkın açılmasını önledi. 80’de Sercan, Gökhan’ın ilk hamlede çeldiği topu yine önünde buldu, bu defa tavana şutladı: 0-3.

90+ Hüseyin Sakarya

Kaynak: FANATİK

Yorumlar