Kayıcı: Gaziantepli markaları Türk sporuna desteğe davet ediyorum

Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Gaziantepli markaları Türk sporuna destek vermeye davet ettiklerini belirtti. Oba Makarna tarafından düzenlenen Kickboks Şampiyonası'na katılan sporcu ve teknik adamların onuruna verilen yemeğe katılan...

Google Haberlere Abone ol
Kayıcı: Gaziantepli markaları Türk sporuna desteğe davet ediyorum

Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Gaziantepli markaları Türk sporuna destek vermeye davet ettiklerini belirtti.

Oba Makarna tarafından düzenlenen Kickboks Şampiyonası'na katılan sporcu ve teknik adamların onuruna verilen yemeğe katılan Kickboks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, şampiyonanın başarıyla devam etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gaziantep'in önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Kayıcı, bu potansiyelin harekete geçirilebilmesi halinde birçok ilke imza atılabileceğini ifade etti. Kayıcı, yaptığı değerlendirmede, şunları söyledi:

"Bay-Bayan Gençler ve Büyükler Kick Boks Şampiyonası büyük bir başarıyla devam ediyor. Gazianteplilerin yoğun ilgisini görüyoruz. Bugün Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcular büyük bir heyecanla şampiyonluk için yarışıyor. Gaziantepli sporcularda aynı özveri ve centilmenlikle şampiyonaya büyük katkı sağlıyorlar. Hepsini kutluyorum."

Gaziantepli markaların spora verdiği desteğin önemine dikkat çeken Kayıcı, "Bu alanda verilecek olan desteğin ülkemize dönüşümü dünya şampiyonu sporcular olarak geri dönerken sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde de önemli bir adım atılmış olacaktır." diyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Gaziantepli markaları Türk sporuna desteğe davet ediyorum. Yapılacak olan sponsorluk sözleşmeleriyle harcanacak tutarın tamamı vergiden düşülebilecektir. Gerçekten sporumuzun ve sporcularımızın bu tür desteklere ihtiyacı vardır. Gaziantep her ay önemli bir organizasyona ev sahipliği yapabilecek spor alt yapısına sahiptir. Bu şampiyonada yaklaşık 2 bin sporcuyu ağırlayan Gaziantep'in birçok sektörü bu konuklardan dolaylı yollardan istifade etmektedir. Bizlere ve sporcularımıza gösterilen iyi niyet ve desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum."

CİHAN

Yorumlar