Kavalcı: Maçın tekrarını değil, 3-0 tescilini bekliyorduk

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı’ndan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşması için verilen tekrar kararından sonra "Maçın tekrarını değil, 3-0 tescilini bekliyorduk.

Google Haberlere Abone ol
Kavalcı: Maçın tekrarını değil, 3-0 tescilini bekliyorduk

Beşiktaş Kulübü Futbol A Takımı’ndan sorumlu yönetici Ahmet Kavalcı, Kasımpaşa – Beşiktaş karşılaşması için verilen tekrar kararından sonra "Maçın tekrarını değil, 3-0 tescilini bekliyorduk." dedi.

    Devre arası hazırlıkları için Antalya’da bulunan siyah-beyazlı kafilede M.Gladbach takımı ile yapılan maç öncesinde açıklamalarda bulunan Kavalcı, “Bugün futbol federasyonu bir tekrar kararı verdi. Maçta bir pozisyon kural hatası sayılarak bizim lehimize bir karar verildi. Burada başkanımız Fikret Orman’ın çok emeği geçti. Kendisi teknik üniversitelere maçın tekrarını inceletti. Ama biz maçın tekrarlanmasını değil, hükmen 3-0 tescilini bekliyorduk. Hocamız Bilic ile Kasımpaşa hocası bir panelde aralarında konulurken bu maçın daha bitmediğini konuşuyorlardı. Bu da maçın tekrarlanmasının ne kadar doğru olduğunu gösterdi.” diye konuştu.

    RONALDİNHO DEFTERİ BİZİM İÇİN KAPANDI

    Ahmet Kavalcı, bir basın mensubunun Ronaldinho’nun ülkesinde başka bir takıma imza atmadığı söyleniyor neler söyleyeceksiniz? Sorusuna, “Bizim için o konu kapandı.” ifadesini kullandı.
CİHAN

Yorumlar