Kasımpaşa'nın konuğu Gaziantepspor

- Lacivert-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Gaziantepspor ile karşılaşacak

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa'nın konuğu Gaziantepspor


İSTANBUL (AA) - Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın Gaziantepspor ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ligin 6. haftasında sahasında Kayserispor'u 3-1'lik skorla yenerek ilk galibiyetini alan lacivert-beyazlılar, topladığı 4 puanla 17. sırada bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetlerinin ardından 6. haftada Bursaspor'u sahasında 3-2'lik skorla mağlup eden İsmail Kartal yönetimindeki Gaziantepspor ise elde ettiği 7 puanla 10. sırada yer alıyor.

Kasımpaşa ile Gaziantepspor arasında yarın saat 14.00'te Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Serkan Tokat yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon iki takım arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Gaziantepspor 2-1'lik skorla kazanmıştı.


- Gaziantepspor'a deplasman yaramıyor

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Gaziantepspor, bu sezon henüz dış saha galibiyeti elde edemedi.

Kırmızı-siyahlı ekip, ligin ilk haftasında deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu. Ardından Adanaspor ile 0-0 berabere kalan Gaziantepspor, son deplasman maçında ise Fenerbahçe'ye 2-1 yenildi.

Gaziantep temsilcisi, oynadığı 3 deplasman maçından 1 puan çıkartırken sadece 1 gol kaydedebildi.

Kasımpaşa ise ligde topladığı 4 puanın tamamını iç sahada aldı.


Yorumlar