Kasımpaşa'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıklar devam ediyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen...

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa'da Çaykur Rizespor maçının hazırlıklar devam ediyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Shota Arveladze yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 11.00'de başladı. Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar. Basına kapalı yapılan antrenmanın taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdiği açıklandı.

Antrenmanda kaleciler Andreas Isaksson, İlker Avcıbay ve Ertaç Özbir'in kaleci antrenörü İbrahim Yılmaz ile ayrı olarak çalıştığı belirtilirken, daha sonra yapılan çalışmalarda kalecilerin değişimli olarak kaleye geçtiği açıklandı.

Kasımpaşa, 11 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da kendi sahasında ağırlayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

CİHAN

Yorumlar