Kasımpaşa, Torku Konyaspor'a konuk olacak

- Spor Toto Süper Lig'de 3 haftadır galip gelemeyen lacivert-beyazlı takım, Torku Konyaspor ile yarın yapacağı maçı kazanmayı hedefliyor

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, Torku Konyaspor'a konuk olacak


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada galibiyet alamayan Kasımpaşa, yarın Torku Konyaspor'a konuk olacak.

Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmek için mücadele veren lacivert-beyazlı takım, hedefleri adına son 3 haftada istediği sonuçları alamadı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 ve deplasmanda Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Kasımpaşa, geçen hafta ise evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalarak son 3 haftada sadece 1 puan elde etti.

Kasımpaşa, bu sezonun en formda takımlarından biri olan ve 3. sırada bulunan Torku Konyaspor karşısında kazanarak hem azalan umutlarını son haftalara taşımaya hem de galibiyet hasretini sonlandırmaya çalışacak.

Torku Konyaspor ile Kasımpaşa arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.00'de Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ali Palabıyık yönetecek.


- Adem Büyük cezalı


Lacivert-beyazlı takımda kırmızı kart cezalısı Adem Büyük yarınki maçta forma giyemeyecek.

Osmanlıspor ile oynanan maçta kırmızı kart gören Adem'in yanı sıra sakatlığı bulunan Vasil Bozhikov da kadroda yer almadı.


- 3 oyuncu sarı kart sınırında


Kasımpaşa'da Torku Konyaspor maçı öncesi üç oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Üçer sarı kartları bulunan Hakan Arslan, Abdullah Durak ve Tunay Torun, Torku Konyaspor karşısında aynı durumla karşı karşıya kaldıkları takdirde Mersin İdmanyurdu maçında cezalı duruma düşecekler.

Yorumlar