Kasımpaşa topbaşı yaptı

- Teknik direktör Çalımbay: "Bu sene hedefimiz yukarıya oynamaktı. Sonra yönetim küçülme kararı alınca, bugüne kadar bulduğumuz, seyrettiğimiz oyuncuları alamadık"

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa topbaşı yaptı


BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa, yeni sezon hazırlıklarına Bolu'nun Gerede ilçesinde başladı.

Green Park Otel'de kampa giren Kasımpaşa, otelin sahasında ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde antrenmana çıkan lacivert-beyazlı takımın futbolcuları, ilk antrenmanda yaklaşık bir saat koşu ve açma germe hareketleri yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Rıza Çalımbay, kulüp yönetiminin yeni sezon öncesi küçülme kararı aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu sene hedefimiz yukarıya oynamaktı. Sonra yönetim küçülme kararı alınca, bugüne kadar bulduğumuz, seyrettiğimiz oyuncuları alamadık. Tabii ki onlardan vazgeçtik. Şimdi yeni bir kadro yapmaya çalışıyoruz. Onda da genç arkadaşlarımızı almaya çalışıyoruz. 2 ve 3. liglerdeki arkadaşları bulup, 21 yaş altı 12 oyuncu aldık. O arkadaşlarımız şanslarını iyi değerlendirirse onları da alıp yolumuza devam edeceğiz. Bunun başka bir yolu yok. Ben ne olursa olsun arkadaşlarıma güveniyorum, inanıyorum."

Yeni sezonda işlerinin biraz daha zor olabileceğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, "Giden arkadaşlarımızın yerini dolduramadık. Şu anda transfer yapamadık ama daha zamanımız var. Kadromuza yeni isimleri katacağız. Bayağı arkadaşımız gitti, şimdi de onların yerini doldurmaya çalışıyoruz. Bir an önce doldurmamız gerekiyor." diye konuştu.

Rıza Çalımbay, geride kalan sezon yüksek bir performans gösterdiklerini ifade ederek, "Biz geçen sene çok mükemmel bir sezon geçirdik. Bu sene de inşallah onun üstüne çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Buradaki kampımızın iyi geçeceğine inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar