Kasımpaşa, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor

- Lacivert-beyazlı ekip, yarın konuk olacağı Medipol Başakşehir'i yenerek, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonki ilk galibiyetini almayı hedefliyor

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak Kasımpaşa, rakibini yenerek bu sezon ligdeki ilk galibiyetini almak istiyor.

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan lacivert-beyazlı ekip, ikinci haftada ise sahasında Adanaspor ile 1-1 berabere kalarak, ilk 2 haftayı 1 puanla 17. sırada tamamladı.

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki Medipol Başakşehir ise ilk hafta sahasında Fenerbahçe'yi 1-0, ikinci haftada da deplasmanda Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı. Lider Galatasaray'ın ardından averajla ikinci sırada bulunan turuncu-lacivertliler, Kasımpaşa karşısında galip gelerek galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Medipol Başakşehir ile Kasımpaşa arasında yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek.


- Kasımpaşa dış sahada rakibine kaybetmiyor


Kasımpaşa, Medipol Başakşehir ile dış sahada yaptığı son 3 maçı kaybetmedi.

İki takım arasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan son iki karşılaşma, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Kasımpaşa, 2012-2013 sezonunda Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi ise 2-1'lik skorla kazanmıştı.

Yorumlar