Kasımpaşa, ligdeki ilk galibiyetini aldı

- Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor'u 3-1 yenen lacivert-beyazlı ekip, bu sezonki ilk galibiyetine imza attı - Bu sezonki 3. yenilgisini alan Kayserispor, 5 puanda kaldı - Kasımpaşa, bu sezon yaptığı maçlarda ilk kez birden fazla gol kaydetti - Kayserispor'un Brezilyalı golcüsü Welliton, bu sezon ligdeki 5. golünü attı

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, ligdeki ilk galibiyetini aldı


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa, ligin 6. haftasında Kayserispor'u 3-1 yenerek, ilk galibiyetini aldı.

Sahasında Kayserispor'u konuk eden Kasımpaşa, mücadelenin 34. dakikasında Welliton'un attığı golle 1-0 geri düştü. İlk yarıyı geride tamamlayan lacivert-beyazlı ekip, ikinci yarıda skoru lehine çevirmeyi başardı. Müsabakanın 50. dakikasında Samba Sow'un atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili bir futbol ortaya koyan Kasımpaşa, 59. dakikada Adem Büyük, 66. dakikada ise Veysel Sarı'nın golleriyle 2-1 öne geçti. Maçın 90+1. dakikasında Batuhan Altıntaş ile bir gol daha bulan ev sahibi takım, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Süper Lig'de sezona 2-0'lık Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan lacivert-beyazlılar, ikinci haftada Adanaspor ile 1-1 kaldı. İstanbul temsilcisi, Adanaspor maçından sonra sırasıyla Medipol Başakşehir'e 3-1, Fenerbahçe'ye 5-1 ve Bursaspor'a 1-0 yenildi.

Kayserispor karşısında sezonun ilk galibiyetini alan Kasımpaşa, puanını 4'e yükseltti. İlk 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgiyle 5 puan toplayan Kayserispor ise 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğü koruyamayarak, İstanbul'dan puansız ayrıldı.


- Kasımpaşa'dan ilk kez 3 gol


Kasımpaşa, bu sezon yaptığı maçlarda ilk kez 3 gol birden attı.

Ligde yaptığı 5 maçın 3'ünde birer kez fileleri havalandıran lacivert-beyazlı futbolcular, iki müsabakayı da boş geçti. Kasımpaşa, ligin 6. haftasında Kayserispor'u 3-1'lik skorla geçerken, ilk kez bir maçta birden fazla gol attı.

Ayrıca gollerde imzası bulunan Adem Büyük, Veysel Sarı ve Batuhan Altıntaş, bu sezon ilk kez gol sevinci yaşadı.


- Batuhan'dan ilk Süper Lig golü


Kasımpaşa'nın genç oyuncusu Batuhan Altıntaş, kariyerinin ilk Spor Toto Süper Lig golüne imza attı.

Sezon başında küçülmeye giden ve birçok önemli oyuncusunu gönderen lacivert-beyazlı takımda şans bulan Batuhan, Kayserispor maçının uzatma bölümünde fileleri havalandırdı.

Altyapı takımlarında ve milli takımlarda 98 golü bulunan 20 yaşındaki futbolcu, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçında gol sevini yaşadı.


- Kayserispor'da Welliton, atmaya devam ediyor


Kayserispor'un Brezilyalı futbolcusu Welliton Soares Morais, ligdeki 5. golünü attı.

Ligin ilk 5 haftasında Fenerbahçe'ye 2, Galatasaray ve Çaykur Rizespor'a birer gol atarak, takımına 4 gollük katkı veren Welliton, Kasımpaşa'yı da boş geçmedi. 29 yaşındaki santrafor, mücadelenin 34. dakikasında, kaleci Ramazan Köse'nin büyük hatasını değerlendirerek, takımını öne geçiren golü kaydetti.


- Sow, takımını yalnız bıraktı


Kayserispor'da orta saha oyuncusu Samba Sow, kırmızı kart gördü.

Mücadelenin 50. dakikasında Veysel Sarı ile ikili mücadeleye giren Sow, hakem Ali Palabıyık'tan doğrudan kırmızı kart gördü.

Sarı-kırmızılı ekip, 1-0 üstün olduğu maçta 40 dakika bir kişi eksik mücadele ederken, bu üstünlüğünü koruyamayarak, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.


- Tribünler boş kaldı


Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda yapılan maçta tribünlerin çok büyük bölümü boş kaldı.

İki takım taraftarı da müsabakaya ilgi göstermezken, ev sahibi takımı yaklaşık 500 kadar taraftar destekledi. Konuk takım tribününde ise yaklaşık 20 kişi yer aldı.


Yorumlar