Kasımpaşa, ilk galibiyetin peşinde

- Lacivert-beyazlılar, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde ikinci sınavını deplasmanda Bursaspor'a karşı verecek - Kasımpaşa ile Bursaspor arasında geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı da yeşil-beyazlılar kazandı - Ligde rakibiyle oynadığı son 2 deplasman maçından da mağlup ayrılan İstanbul temsilcisi, bu karşılaşmalarda kalesinde 9 gol gördü - Kasımpaşa, 4 hafta sonunda 11 golle ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunuyor

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, ilk galibiyetin peşinde


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında yarın deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak Kasımpaşa, yeni teknik direktörü Kemal Özdeş yönetiminde ligdeki ilk galibiyetini arayacak.

Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde Süper Lig'e 2-0'lık Trabzonspor mağlubiyetiyle başlayan lacivert-beyazlılar, üçüncü haftada ise Medipol Başakşehir'e 3-1 kaybetti. Kasımpaşa, ligdeki tek puanını 2. haftada iç sahada oynadığı Adanaspor maçında 1-1'lik sonuçla aldı.

İstanbul temsilcisi, alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Rıza Çalımbay ile yollarını ayırarak, görevi Kemal Özdeş'e teslim etti. Kemal Özdeş yönetiminde ligin 4. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayan lacivert-beyazlılar, bu maçtan da 5-1'lik sonuçla mağlup ayrıldı.

Kasımpaşa, bu sonuçların ardından topladığı 1 puanla ligde 18. ve son sırada bulunuyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki Bursaspor ise, oynadığı 4 maçtan 3 galibiyet çıkartarak sezona iyi bir başlangıç yaptı. Tek mağlubiyetini iç sahada lider Medipol Başakşehir karşısında alan yeşil-beyazlılar, topladıkları 9 puanla 4. basamakta bulunuyor. Bursaspor, Kasımpaşa karşısında kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Bursaspor ile Kasımpaşa arasında yarın saat 16.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı, hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.


- Son iki maç Bursaspor'un


Kasımpaşa ile Bursaspor arasında geçen sezon oynanan iki karşılaşmayı da, yeşil beyazlı takım kazandı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ilk karşılaşmada rakibine 1-0 mağlup olan lacivert-beyazlılar, deplasmanda ise rakibine 4-1 gibi farklı bir skorla kaybetti.

Rakibine karşı deplasmanda son galibiyetini 2012-2013 sezonunda 2-1'lik skorla alan Kasımpaşa, bu maçtan sonra oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılamadı.

Son 3 deplasman mücadelesinden 1 beraberlik, 2 mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa, mağlup olduğu son iki mücadelede ise yeşil-beyazlılardan 9 gol yedi.


- Savunma alarm veriyor


Kasımpaşa savunması, bu sezona oldukça kötü bir başlangıç yaptı.

Lacivert-beyazlılar, bu sezon oynadığı 4 maçta 3 gol atarken, kalesinde 11 gol gördü.

İstanbul temsilcisi, bu istatistik ile ilk 4 haftada ligin en çok gol yiyen takımı konumunda bulunuyor.

Öte yandan Kasımpaşa'da, Medipol Başakşehir mücadelesinde ayak bileğinden sakatlanan Sadiku, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek.



Yorumlar