Kasımpaşa-Beşiktaş tekrar maçında karşı karşıya

Kasımpaşa ile Beşiktaş, tekrar maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa-Beşiktaş tekrar maçında karşı karşıya

Kasımpaşa ile Beşiktaş, tekrar maçında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Lider Fenerbahçe'nin peş peşe puan kayıplarının ardından zirve yarışından kopmak istemeyen iki takım da bu maçı kazanarak tekrar iddialı konuma gelmek istiyor.

15 Aralık’ta oynanan mücadelede Kasımpaşalı futbolcu Ryan Donk’un oyunun 29. dakikasında tribünden atılan ikinci bir topla Hugo Almeida’nın pozisyonunu sabote etmesi sonrası bu maçla ilgili tekrar kararı alınmıştı.

O günkü karşılaşmada 80. dakikada sahaya giren bir taraftara attığı tekme nedeniyle kırmızı kart gören Roman Motta ve Almeida bugünkü maçta takımdaki yerlerini aldı. Konuk ekipte ise o günkü maçın tekrar edilmesinin kahramanlarından olan Donk ise yedekler arasında yer alıyor.

YENİ TRANSFERLER OYNAMIYOR

Statü gereği her iki takımda da yeni transferler bugünkü maçta forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta Danya ve Jones, Kasımpaşa'da ise Tunay Torun ve Alpaslan Öztür oynamayacak.

TAKIM KADROLARI

Stat: Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Tolga Özkalfa, Orkun Aktaş, Adil Sinem
Kasımpaşa: Isaksson, Erhan Kartal, Yalçın, Barış, Sancak, Andre Castro, Kerem, Viudez, Oscar Scarione, Babel, Adem Büyük
Beşiktaş: Tolga, Serdar Kurtuluş, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Motta, Gökhan Töre, Veli, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Almeida. CİHAN

Yorumlar