Kasımpaşa, alt yapının başına efsane isim Jon Jacobus Wouters'ı getirdi

Kasımpaşa Kulübü, futbol altyapısı Kasımpaşa Akademi'nin başına Hollandalı efsane oyuncu ve teknik adam Jon Jacobus Wouters getirdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşa Akademi’nin başına Hollandalı efsane oyuncu ve teknik adam Jon...

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa, alt yapının başına efsane isim Jon Jacobus Wouters'ı getirdi

Kasımpaşa Kulübü, futbol altyapısı Kasımpaşa Akademi'nin başına Hollandalı efsane oyuncu ve teknik adam Jon Jacobus Wouters getirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kasımpaşa Akademi’nin başına Hollandalı efsane oyuncu ve teknik adam Jon Jacobus Wouters getirildi. Kendisine Kasımpaşa'nın geleceğini oluşturma görevi verildi." denildi.

Atılan imzaların ardından kısa bir açıklama yapan Wouters, "İlk olarak Shota beni aradı ve Kasımpaşa'nın projelerinden, tesislerinden ve altyapısından bahsetti. Beni çok etkiledi konuşması, ardından İstanbul'a geldim. Burada tesisleri gezdim, oluşumu yerinde inceledim ve büyük işlere imza atacağımıza ikna oldum. Burada olmak ve bu ekiple çalışmak harika olacak." diye konuştu.

JON JACOBUS WOUTERS KİMDİR?

Hollandalı teknik adam, kariyerine ilk olarak Ajax takımının teknik direktörü olarak başladı. 1998 yılından 1999 yılına kadar burada görev yapan Wouters, 2001 yılında Glasgow Rangers takımında yardımcı antrenör olarak yer aldı. Burada 2005 yılına kadar sırasıyla Alex McLeish ve Dick Advocaat'ın yardımcılıklarını yaptı. 2006 yılında ise PSV Eindhoven'da yardımcı antrenör olarak görev aldı. Burada sırasıyla Ronald Koeman, Sef Vergoossen ve Erwin Koeman'ın yardımcılıklarını yaptı.

2007 yılında ise bu takımda geçici teknik direktör olarak 10 maça çıktı ve görevini Stevens'a devretti. 2008 yılına kadar ise Huub Stevens ve Dwight Lodeweges'in yardımcılıklarını yaptı. Daha sonra altyapısından yetiştiği FC Utrecht takımına yardımcı antrenör olarak dönen Wouters, burada Ton du Chatinier ve Erwin Koeman ile beraber çalıştı. 2011 yılında ise FC Utrecht takımının başına teknik direktör olarak geçen Wouters, burada 2013 yılına kadar çalıştı ve 104 maç görev yaptı.

CİHAN

Yorumlar