Kasımpaşa 2-2 Akhisar Belediye

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de yenilmezlik serisine son veren Akhisar, İstanbul'da bir müthiş geri dönüşe daha imza attı. Kasımpaşa, Adem ve Scarione ile skoru 2-0 yaptı. Ardından Davali kendi kalesine attı, Bruno ise tabelayı 2-2'ye taşıdı. Haftanı

Google Haberlere Abone ol
Kasımpaşa 2-2 Akhisar Belediye
Fenerbahçe'nin Kadıköy'de yenilmezlik serisine son sağlayan Akhisar, İstanbul'da bir olağanüstü art dönüşe daha imza attı. Kasımpaşa, Adem ve Scarione ile skoru 2-0 yaptı. Ardından Davali kendi kalesine attı, Bruno ise tabelayı 2-2'ye taşıdı. Haftanın açılış maçında puanlar paylaşıldı.

Ligin ikinci yarısıyla ortak oyun karakterlerini değiştiren iki takım vardı sahada. Roberto Carlos gelene kadar iyi bir kontratak ekibi şekilde ligde varlığını sürdüren Akhisar, Kasımpaşa bu şeklinde yetenekli bir takıma karşı standart üzeri bir pas oyunuyla 2-0 geriye düştüğü maçı çevirdi. Henüz 6’da Adem’in sağ bek Tolga’nın üstünden vurduğu ırak mesafeli baş şutu gol olduğunda yalnızca tabela değil stratejiler de değişti. 52’de Veysel Sarı’nın ortasında Scarione, aşırtma bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. Maça Lualua ile başlayan Akhisar, Bruno’nun top saklayamaması itibarı ile bir çeşitli tesirli olamadı.

Carlos’un etkisi!

Carlos, soyunma odası dönüşü Kadir’le Vaz Te’yi değiştirip maça sağ önde başlayan Güray’ı sol beke çekerek kanat oyununa aksiyon katmayı hedefledi. Güray’ın uzun metrajlı üçüncü çıkışında Dvali’nin aksi baş vuruşuyla ilk gol geldi. 72’de de Vaz Te’nin olağanüstü asisti Bruno’nun nefis şutuyla top ağlara gitti. Carlos ile kabuk değiştiren Akhisar, tipik deplasmanstratejisinden değişik şekilde iyi bir pas oyunuyla Kasımpaşa’yı 2-0’dan yakalamayı başardı.

Serkan Akcan

Kaynak: FANATİK

Yorumlar