Kartalspor 1-0 Yeni Malatya

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında Kartalspor'a 1-0 mağlup oldu. Bordo-Beyazlılar, Uğur'la 3 puana ulaştı. Sakat ve cezalıar nedeniyle kadro kurmakta güçlük çeken Sarı-Kırmızılılar'da Mehmet Ene

Google Haberlere Abone ol
Kartalspor 1-0 Yeni Malatya
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta doruk savaşı sağlayan Yeni Malatyaspor, İstanbul deplasmanında Kartalspor'a 1-0 yenik oldu. Bordo-Beyazlılar, Uğur'la 3 puana ulaştı. Sakat ve cezalıar itibarı ile kadro kurmakta güçlük çeken Sarı-Kırmızılılar'da Mehmet Enes de 36'da ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Geçtiğimiz hafta Tokatspor'la berabere kalan Yeni Malatya, bu kez İstanbul'dan eli beyhude döndü. Sarı-Kırmızılılar, Kartalspor'a 1-0 yenik oldu. İrfan Başaran ve Ali Sakal'ın cezası itibarı ile forma giymediği maçta kadro kurmakta zorlanan teknik direktör Feyyaz Uçar, Turgutluspor maçı öncesi Mehmet Enes'i de kaybetti. Mücadeleye daha tesirli başlayan Bordo-Beyazlılar, 33'te Uğur Utlu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Kalesinde golü gördükten derhal sonra 26'da ilk sarı kartını gören Mehmet Enes Sığırcı, ardından 36'da da ikinci sarıyı görünce hakem Emre Altun nedeni ile oyundan ihraç edildi. Karşılaşmanın ilk ½ si ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. Soyunma odasına 1-0 yenik giren ve bir de oyuncusu kaybeden Uçar, hücum yapmakta gecikmedi. Deneyimli çalıştırıcı, ikinci yarıya forvetten Serkan Çalık'ı alıp savunmasını Onur Kalafat'la toparlamaya çalıştı. 56'da bu defa Uğur Erdoğan-Caner Ağaca değişikliğine giden Doğu temsilcisi, pozisyon üretmekte zorlandı. 81'deki Hüseyin Kar-Ramazan Kahya değişikliğiyle savunmasını güçlendirip, kontratakla gol aramak arzulayan Yeni Malatya'nın bu taktiği tutmadı. Lider Ümraniyespor'un 1461 Trabzon deplasmanından 1 puanla döndüğü haftada kaybeden Sarı-Kırmızılılar, doruk yarışında ağır bir cerahat aldı.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar