Karşıyaka taraftarı maçı Balıkesir taraftarları ile birlikte izledi

PTT 1. Lig'in 16. haftasında, Balıkesirspor kendi evinde konuk ettiği İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı 4-1 mağlup etti.

Google Haberlere Abone ol
Karşıyaka taraftarı maçı Balıkesir taraftarları ile birlikte izledi

PTT 1. Lig'in 16. haftasında, Balıkesirspor kendi evinde konuk ettiği İzmir temsilcisi Karşıyaka'yı 4-1 mağlup etti. Balıkesirspor bu galibiyetle zirve iddiasını sürdürdü.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar sonrası maça alınmayan yaklaşık 300 kadar Karşıyaka taraftarı karşılaşmayı Balıkesirsporlu taraftarlarla birlikte izledi.

İl Spor Güvenlik Kurulu'nun deplasman yasağına rağmen Balıkesir'e maça elen bir grup Karşıyaka taraftarı, Balıkesirspor seyircisi ile birlikte aynı tribünde takımlarını destekledi. Balıkesirspor ve Karşıyaka taraftarları, "Deplasman yasağı istemiyoruz" diye tezahürat yaparak İl Spor Güvenlik Kurulu'nun kararını protesto etti.

İki takım taraftarı da müsabaka öncesi takımlarını tribüne çağırırken rakiplerine de tezahüratta bulundu. Futbolcuları tribünün önüne çağıran taraftarlar oyuncuları da alkışladı. Maç bitiminde ise Türkiye'de pek alışık olunmayan bir olay yaşanırken, Karşıyaka taraftarları, Balıkesirspor seyircisinin alkışları arasında stattan ayrıldı.

Bu arada hafta içinde oynadığı Ziraat Türkiye Kupası dördüncü tur maçında Trabzonspor'u 3-1 yenerek kupadan eleyen Balıkesirspor, bu galibiyetle moral buldu. Kupadaki beşinci tur maçında deplasmanda Galatasaray ile oyanayacak olan kırmızı-beyzalı ekip, tur peşinde koşacak.

CİHAN

Yorumlar