Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar: Karşıyaka'da stat için ısrarcı olacağız

Mazbatasını alarak göreve başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilk olarak Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerini ağırladı.

Google Haberlere Abone ol
Karşıyaka Belediye Başkanı Akpınar: Karşıyaka'da stat için ısrarcı olacağız

Mazbatasını alarak göreve başlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ilk olarak Karşıyaka Spor Kulübü yöneticilerini ağırladı. Yeni stat konusunda ısrarcı olacaklarının altını çizen Akpınar “Stadın sahile değil Örnekköy’e yapılması için bazı itirazlarımız var. Bu konunun takipçisi olacağız ve projenin bir an önce başlaması için ısrar edeceğiz." dedi.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ı ziyaret etti. Akpınar’ı tebrik eden kulüp yöneticileri, sportif başarıyı yakalamak için işbirliği yapma önerisinde bulundu.

SAHİLE STAT GELECEĞİ BALTALAR

Stat konusunda ısrarcı olacaklarını belirten Başkan Akpınar, “Karşıyaka artık deplasmana gitmekten kurtulmalı. Stadyumun yapılması konusunda kararlıyız. Yer konusunda bazı itirazlarımız var. Bunları güçlü şekilde dile getireceğiz. Sahile yapılacak stat projesi geleceği baltalar ve kentin dokusunu zedeler. Örnekköy’de yapılacak proje ise tam bir kompleks olacak. Hükümet yetkilileri de bu konuda sağduyulu olmalı. Seçimler bitti, artık kazanan Karşıyaka olmalı. Spor Bakanlığı’nın da gereken izinleri vereceğini umuyoruz.” diye konuştu.

Spor Kulübü’nün sadece futbolda değil, her branşta başarılı olması için ellerinden gelen desteği vereceklerini kaydeden Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kulübü önemsiyoruz. Belediye ve kulüp ayrılmaz birer parçadır. Üzerimize düşen ne görev varsa yapacağız. Başarıyı yakalamak ve sürdürülebilir kılmak için 18 amatör kulüp fabrika gibi çalışmalı. Altyapıya ve tesisleşmeye önem vermeliyiz. Bu sayede sadece futbolda değil her branşta başarılı olabiliriz.” dedi.

İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Diniz ise “Belediye, kulüp ve amatör kulüpler işbirliği içinde çalışmalı. Tesisleşme konusunda emin adımlar atmalıyız.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar