Kardemir Karabükspor'da yeni sezon hazırlıkları

- Kırmızı-mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor'da yeni sezon hazırlıkları


KARABÜK (AA) - Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü

Çamlık Tesisleri'nde teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başladı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman, pas ve teknik çalışmayla tamamlandı.

Kırmızı-mavili ekipte idmana Ferhat Görgülü, Ahmet Karadayı, Hamidou Traore, kaleciler Çağlar Şahin Akbaba ve Furkan Kaçar ile altyapıdan çağrılan oyuncular katıldı.

Kulüp Başkanı Mehmet Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini, bir taraftan da kadroyu oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Hedeflerinin yeniden Süper Lig'e çıkmak olduğu ve buna göre hazırlık yaptıklarını anlatan Aytekin, geçirdikleri zor süreçleri atlatacaklarını kaydetti.

Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 futbol sezonunun fikstürünün belli olduğunu da belirten Aytekin, ilk maçı Adana Demirspor ile sahalarında yapacaklarını, sezona taraftarları önünde başlamanın kendileri açısından avantajlı olacağını ifade etti.


Yorumlar