Kardemir Karabükspor´da hedef puanla dönmek

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçından puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kardemir Karabükspor´da hedef puanla dönmek

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Medical Park Antalyaspor maçından puanla dönmeyi hedeflediklerini söyledi.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, Medical Park Antalyaspor'un iyi futbolculara sahip bir takım olduğunu belirterek, "Yeni teknik direktörleri ile kazanmak isteyecekler. Bu maç bizim açımızdan da önemli bir maç. Son oynadığımız Galatasaray maçı bizim adımıza iyi geçti. Kalan 9 maçın da her takım için çok zorlu geçeceğini düşünüyoruz. Bizim hedefimiz Medical Park Antalyaspor maçından puan ya da puanlar almak olacaktır" dedi.

Galatasaray maçında uygulandıkları taktiğin spor kamuoyunda farklı tartışmalara sebep olduğunu anlatan Kafkas şunları söyledi; "Taktik çalışmasını mesafe ayarlarını ayarlamak için yapıyorduk. Galatasaray maçında oyuncularım ellerini uzun tuttu ve bırakmadılar. Bununla ilgili bir takım sıkıntı yaşandı. Ne ben ne de Karabükspor birilerini zor duruma sokmak için böyle bir anlayış içerisinde olmaz. Daha dikkatli olacağız. Bunla ilgili çalışmalar içerisindeyiz. Elimizdeki kadroyu koruyup, gelecek yıl biraz daha iyi transferler yapmak için mücadele vereceğiz. İçeride oynayacağımız Beşiktaş, Aksihar Belediyespor ve Eskişehirspor maçları da çok zor. Önümüzdeki Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarından en az hasarla çıkmak istiyoruz. Eğer iyi çıkabilirsek çok daha farklı yerlere gidebiliriz. Önemli olan oynadığımız oyun anlayışı ve mantalite. Bu eninde sonunda bir yerde bizim yüzümüze gülecek. Şu anda bir sıkıntımız yok. Bizi en çok üzen içeride kaybettiğimiz Gaziantepspor maçı oldu. Önemli olan içeride maç kaybetmemek ve dışarıdan getireceğimiz 1 yada 3 puan hanemize artı olarak yazılacak. 9 maçta herkes varını yoğunu ortaya koyacaktır. Kalan 9 maçta 27 puan var, bizim hedefimiz 1,5 puan ortalamasında gitmek"
CİHAN

Yorumlar